måndag 4 april 2011

Svettigt

Nej, vet ni vad. Nu börjar det bli lite nervöst med fokus på riksdagsvalet. Jag borde rösta den här veckan och jag har fortfarande noll aning om vem jag skall lägga min röst på.

Är det månne koscher att lägga ut signalementen här och sen hoppas att glada kandidater anmäler sig i kommentarsfältet?

7 kommentarer:

 1. Du röstar visst i Nyland? Då rekommenderar jag Christina Gestrin. Hon är verkligen superduktig, det är hennes förtjänst att Helsingfors nu får en barnträdgårdslärarutbildning och barnen i Nyland således för fler behöriga barnträdgårdslärare. (Disclaimer: jag jobbade för henne när arbetet för det här kördes igång, jag är fortfarande sjukt impad av hur hon resolut sammankallade representanter för ÅA, Arcada och berörda kommuner för att göra upp en handlingsplan och sen lobbade ihop finansiering).

  SvaraRadera
 2. Uhh, samma problem. Det är riktigt svettigt!

  SvaraRadera
 3. Marcus Rantala är din kandidat.

  SvaraRadera
 4. Hej, fint! Det här ser ju nästan ut att fungera! Tack för de tips ni givit!

  Jag diggar det rättframma i den anonyma kommentaren, "Marcus Rantala är din kandidat." Och känner att jag måste specificera lite; ett av signalementen lyder, kort och gott "kvinna". Än så länge i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Jag kan erkänna att jag funderar mig sjuk jag också. OM jag nu ska rösta på Sfp, och det är verkligen ett enormt om, så har jag funderat på Christina Gestrin jag också. Jag knarkar valmaskiner och svär ...

  SvaraRadera
 6. Jag tror att Gestrin kan vara ett riktigt bra val, hon är miljöinriktad och barninriktad och verkar vara en sån som hugger i där det behövs. Och Rantala är kandidat i Hfrs, inte i Nyland..

  SvaraRadera
 7. Sedan är också Christel Raunio, en riktigt värdig kandidat. Borgåbo, fru och mamma till tre, som jobbar för en hållbar vardag, både för barn, unga och vuxna. Värderingarna har hon naturligt från sitt "normala" jobb som Marthaförbundets direktör där hon gjort en otrolig insats för förbundet. Henne kan du läsa mera om på www.christelraunio.fi

  SvaraRadera