lördag 2 april 2011

Den bästa låten

En av kvällstidningarna har hittat en ny vinkel (?) på riksdagsvalet. De har frågat partiledarna vilken deras favoritlåt är, du ser svaren här.
Poäng får vänsterförbundets Paavo Arhinmäki, jag tycker också om låten han valt.

Själv är jag ju ingen partiledare, men, fick jag frågan om vilken min absoluta favoritlåt är, så är svaret detta:Kan du välja en favoritlåt? Vilken är det?

4 kommentarer:

 1. Robbie Williams "Let me entertain you". (Egentligen är det ett kompromissvar för att jag inte kan välja bara en AC/DC-låt som favorit.)

  SvaraRadera
 2. Intressant. Wallins val överraskade lite.
  Jag har svårt att välja EN favoritlåt, men "I Don't Like Mondays" kommer högt. Och "Stand By Me".

  SvaraRadera
 3. Samma som din!! :-)

  Anna

  SvaraRadera
 4. Det här med att välja en favorit är ju mer eller mindre omöjligt. Det beror på vilken dag, eller vilken timme man frågar mig.

  Lite samma sak tycker jag att det är med riksdagsvalet, och i år är det svårare än någonsin. Jag blev så glad ända ner i magen när YLEs valtest bad mig kryssa i de partier jag ville se i nästa regering - att man får välja sådär, om så bara i ett valtest. Jag tycker inte att det finns ett enda parti som får med allt det jag tycker är viktigt. Har de någorlunda rätt värderingar i övrigt för att passa mig så är de ju ändå inte SFP, och så ska man ha dåligt samvete för att man inte röstar för svenskan.

  SvaraRadera