fredag 29 april 2011

Recensioner?

Ja, alltså bara så att ni skall veta, så sitter jag här och väntar på era recensioner angående citronpajen.

7 kommentarer:

 1. Jodå. Printade receptet igår, handlar ingredienser idag och så blir det att gotta sej i helgen. Återkommer :)

  Ja, och glada vappen!

  SvaraRadera
 2. Jag har just också inhandlat en drös citroner, ska se om jag fixar ikväll eller först imorgon.

  SvaraRadera
 3. Och jag har tre rynkiga äpplen som måste bli paj, så jag får inte baka citronpaj den här helgen...

  SvaraRadera
 4. Och jag gör den imorn också. :)

  SvaraRadera
 5. Nåja! Nu är den både bakad och smakad. Serverad pudersockrad OCH med vispgrädde, det var ju lite vårfestligt. Min mor, som annars "skrållar ihop" för minsta lilla sura utbrast spontant efter första smakbiten att "denhär va ju skitgod!" Sen blev hon ytterligt generad över sitt språk :)

  Citronskivorna var dekorativa ovanpå, men blev rätt torra under gräddningen (kanske det beror på att jag har varmluftsugn?) så dem lämnade man faktiskt oätna. Gjorde du så också eller hölls dom saftiga i din version? Ifall jag kan göra nåt annorlunda nästa gång. För fler gånger blir det!

  SvaraRadera
 6. Jag har också bakat och serverat. Många komplimanger blev det! Under själva tillverkningen var jag mycket skeptisk, funderade på hur de där citronskivorna skulle bli och tyckte allt skar sig och såg läbbigt ut. Men det blev fint, och mina citronskivor blev inte torra utan liksom nästan kanderade (har vanlig ugn). Gott med vispgrädde på! Tyckte pajdegen blev så pass kompakt så jag kanske tar en halv tesked bakpulver i nästa gång. Men stort tack för gott och ENKELT recept! Mitt gamla citronpajsrecept är krångligt och pensioneras härmed.

  SvaraRadera
 7. Man tackar för receptet, det blev jättegott! Lade in bildbevis på min blogg.

  SvaraRadera