fredag 22 april 2011

Berlin i bilder

Egentligen är det inte så mycket Berlin på bilderna, främst är det foton på den lille. Fotona är tagna av den vackrare hälften. Utom det där han själv råkade fastna på bild.

5 kommentarer:

 1. Jag åker till Berlin på tisdag. Vad kan du rekommendera? Nämn ett ställe jag borde besöka :)

  SvaraRadera
 2. Mia! Mina favoritstadsdelar är Friedrichshain och Prenzlauer Berg.

  Friedrichshain erbjuder bra shopping, om du är intresserad av ung, tysk gatudesign. Snurra runt Simon Dach-strasse och du hittar allt du kan tänka dig, också all världens mat till ett billigt pris. Under veckoslutet är ett par loppisar i full gång på området.

  Prenzauer Berg, det är mer café och lugna barer, funkar om du bara vill sitta och ta det lugnt. Det finns några bra second hand-affärer, det lönar sig alltid att kolla i dem!

  Jag har aldrig egentligen vistats i centrum, Mitte, det är som stadskärnan i vilken storstad som helst. Märkeskläder, stora kedjor och mat - jag tror att det är det du hittar i Mitte.

  Svårt att säga ett ställe du borde besöka, men, lova att du åter långbrunch någon dag! Det är absolut värt det! Testa i Friedrichshain om du råkar ta dig dit!

  Trevlig resa, Berlin är bara bäst.

  SvaraRadera
 3. Fint! Tack! Jag LOVAR inte en långbrunch men jag lovar att FÖRSÖKA få ihop en sån :) Alla bara lovordar Berlin så jag är verkligen nyfiken på vad staden har att erbjuda. Ska bli välllldans trevligt!

  SvaraRadera
 4. Vi var i Berlin en hel vecka förra sommaren hela familjen. Mycket trevlig stad, även om jag tycker den är lite väl stor... Nu ska vi testa London i sommar.

  SvaraRadera
 5. Sonja, vi åker alltid tåg eller metro till alla ställen, så jag tycker att Berlin känns lagom stort.

  SvaraRadera