fredag 9 september 2011

Statusuppdatering

Vissa saker är så korta anmälningsärenden (eller onödiga?) att de inte riktigt passar som egna blogginlägg.

Därför serveras ni nu, vare sig ni vill det eller ej, spridda och yra tankar i form av franska streck;

- är det ett tecken på medelålderskris att jag börjar luckparkera med bilen bak mot väggen? Ni vet, sådär så att det bara är att köra rakt ut då man är startklar?

- jag avskyr trolleri, trollkonster och också trollkarlar. Jag dör tristessdöden så fort någon vill börja visa tricks för mig.

- i reklam för yoghurt som får dig att bajsa bättre, ni har noterat att människorna som uppträder i reklamen är sådär käckt klädda i samma färg som yoghurtburken? Och det är inte bara kläderna, det är kuddarna och gardinerna och jag vet inte vad. Uäk.

- landskampen FI-SWE, allt ser så hemlagat ut efter VM i Daegu. Det är långsammare, kortare och fulare.

- Paavo Väyrynen. Jag säger bara det, Paavo Väyrynen.

Fullständigt normala fredagsfunderingar, I give you.

5 kommentarer:

 1. Ha haa! Kvällens skrattsalva. Det där med att kunna rivstarta. Klar mommofaktor och jag har tydligen också nåått den ålder. Vad kan en sån ändring av beteende bero på. egentligen? >Det kan ju inte bara bvara åldern. Ty det är ju bara en siffra. Efrfarenhet? Man har fattat att det funkar bättre? Rädsla? Man är rädd att inte komma därifrån om nån parkerar bredvid? Eller helt enkelt smidighet så man snabbt kommer iväg om det blir panik? Ho vet. Trolleri klarar jag av men inte clowner. Å det där med de gröna yoghurtkläderna. En av nyanserna är dessutom fel och skär i ögonen. varje gång.

  SvaraRadera
 2. angående parkeringen -nej, jag säger skicklighet! det är ju svårare att backa in än att bara svänga rakt in. fast skickligheten kommer ju kanske med åldern, så kanske det har med medelåldern att göra ivf.

  SvaraRadera
 3. hahahha, jag har aldrig noterat det där med yoghurtsreklamen, men nu måste jag youtuba.

  SvaraRadera
 4. Diktaren och Sara - god morgon! Här är luckparkeraren igen! Jag landade på att det är lathet. Det är liksom lättare att mecka, backa och greja nu på morgonen då energin fortfarande flödar (HAH!) i kroppen. På eftermiddagen då kroppen känns som det utkrystade (jag vet inget om att krysta, jag vet) lingonet, så är jag så stolt över mig själv - tänk att jag gjorde mig själv den här tjänsten på morgonen, nu är det bara att susa iväg!

  Marica - du märkte att den här "färgkodningen" (för blinda) stämmer, ja?

  SvaraRadera
 5. Ungdomslandskampen FIN-SWE är betydligt mer spännande! Idrottarna är mycket mera jämnstarka (om man nu kan säga så) och feelingen är hög. Tävlas i Alberga i Esbo men får tyvärr ingen plats i pressen. Välkommen dit 2014.

  SvaraRadera