onsdag 7 september 2011

Då jag nu en gång är igång

...och argar mig över folks beteenden, så kan jag ju lika väl fortsätta.

Finns det något som kan göra mig irriterad light, så är det folk som inte håller hissen då de ser att man kommer flängande. Jag kan, med handen på hjärtat, säga att jag alltid gör det. Trycker hysteriskt på diverse knappar för att få hissdörren att gå upp igen och sådär.

Jag brukar säga riktigt fula saker till människorna som försöker fly hissflykten. Riktigt fula saker som innehåller spydiga kommentarer om hjälpsamhet och vidriga svordomar och ett stort tack. I de fall svadan varit extra het, är det synnerligen genant då hissdörrarna ändå sedan sakta glider upp framför näsan på mig, och tanken är att vi ändå skall samåka.

3 kommentarer:

 1. Haha!!! Jag vet. Det är helt otroligt! Det är som om det VÄRSTA som kunde hända dessa folkskygga typer är att hamna åka hiss med en främmande mänska i typ 20 sekunder. Och för att tuta mitt eget horn så brukar jag även stå kvar och hålla på spårans dörrknapp om jag ser någon komma springande. ÄVen om jag inte själv ska med den spåran. (Men gissa om jag nånsin fått ett tack för det eller ens att nån sku ha tittat mig i ögonen...) En annan favorit är att folk inte håller uppe dörrarna utan bara låter dem slå igen rakt framför näsan på en. Det har faktiskt utländska kompisar kommenterat många gånger åt mig, att folk inte håller upp dörrarna åt andra mänskor i Finland. Nåja, sidu. Now you got me started...

  SvaraRadera
 2. Vet du, jag älskar när du irriterar dig. Fin nisch här på din blogg "Fosterbarn & Allmän irritation".

  SvaraRadera
 3. Softy - det är riktigt skönt att se att det finns fler än jag som jagar upp mig!

  Och Linn - äntligen! Jag har haft lite ångest över att jag inte nischat mig, och så kommer du in och bara levererar nischen! Tack!

  SvaraRadera