onsdag 7 september 2011

Alltid kliar det någonstans

Äntligen!

Fjärde veckan på dagis och äntligen! De första lössen äro skådade! På dagis alltså, än så länge kliar det inte mer än vanligt på någon av oss i den Römanska klanen.

Tror jag i alla fall? Bara nyheten om lus i hus får det att krypa i kroppen på mig.

Uh.

4 kommentarer:

 1. Vänta bara tulos springmaskarna invaderar ett dagis.. Det är inte kul, heller. Hui:)

  SvaraRadera
 2. Aino kom redan förra veckan hem med en lapp från skolan att däe finns löss. Jag är hysteriskt med dem (annan story relaterat till mina äldre barn typ 16 år sedan) så var till apoteket och köpte en lösskam. nu går frökens hår igenom alla kvällar, även mitt eget för ack så det kliar...Skulle lärarna nu ännu lära sig hur man bekämpar de jäv**a lössen men senast igår lekte de "ta mössan" leken: man sätter mössan på varnadras huvud och så skall man springa runt och försöka fånga så många som möjligt...Smart!! Aino hade vägrat leka den leken med motiveringen med löss och vet du vad läraren svarde? Jo: inte sprider de sig så snabbt!!!! Blev ett samtal till rektorn idag så tror det va slut lekt nu för en tid... / Carola

  SvaraRadera
 3. AnnaK - uh, jag bävar, på riktigt bävar, för springmaskarna. Uh, det kliar redan på helt nya ställen redan då jag ser ordet springmask.

  Carola - jag inhandlade också lösskam, löss-schampo och -spray igår. Nå, men det är nu en massa nya upplevelser man tydligen får då man är förälder!

  SvaraRadera