fredag 7 oktober 2011

Helvetet sände dig en fredagmorgon

Den lille är förkyld, så förkyld att han stannade hemma måndag, tisdag och onsdag. Att går till dagis igår, det var som att börja om från början. Gråt (snor, mer snor!) och tandagnisslan.

Kulmen nåddes idag, redan promenaden till dagiset var en utmaning. Väl inne på dagiset, var det en annan liten gosse som också avskydde situationen. Det uttrycktes genom att skrika, gorma och gråta - vilket ledde till att den kortaste representanten i vår familj blev alldeles förtvivlad och det enda han hade att tillägga var ett "eiEieiEi!" - i full gråt (snor! mer snor!).

Och jag gick till bussen. Som var en halvtimme sen. För att det hade skett en olycka, en passagerare hade fått ett sjukdomsanfall.

Uh.

Det kan bara bli bättre nu?

7 kommentarer:

 1. det kommer att gå uppåt nu! uppåt uppåt!

  SvaraRadera
 2. Ja det blir bättre, annorlunda, hur man nu tar det. I alla fall härdas man med tiden/ Lissu

  SvaraRadera
 3. Kommentatorn har läst nyheterna.

  SvaraRadera
 4. Grattis Micaela till chefredaktörskapet! Jag är innerligt glad, både för din och för de båda tidningarnas skull. Jag tror du är precis rätt person för uppdraget. Du behövs. Som dom säger, du kan ta flickan från Östra Nyland, men inte Östra Nyland från flickan :)

  SvaraRadera
 5. Ett grattis från mig med!

  SvaraRadera
 6. Åh nej. Jag vet hur det är. Som sagt, hos oss gick det aldrig om "ja vil ju bala vala me dig mamma, vaffö fål ja inte?" De orden skär fortfarande i mitt mammahjärta. Nu är han sju, med rådjursögon ser han på mig då jag går bort från skolgården. Inget gråt, inga ledsamma fraser, men blicken, blicken. Suck!

  Kram och njut av helgen.

  SvaraRadera
 7. Wow! Nu läste också jag NYHETERNA! Jättefint Micaela! Fantatsik jobb för en fantastisk kvinna! Oj vad glad jag blev.

  SvaraRadera