onsdag 5 januari 2011

Saker jag gör då jag inte sover

I och med den nyfunna och -vunna nattsömnen (alla hurrar nu!) är jag inte alldeles utschasad då jag går och lägger mig om kvällarna. Det innebär att jag nu och då får ligga vaken en stund och vänta på att John B. skall plocka upp mig.

I väntan på sömnen (och nu börjar det här låta som författat av en sinnesvag kvinna, håll ut) har jag små utmaningar som jag brukar sysselsätta mig själv med.

Nu är ni förstås oerhört nyfikna?

Favoriten är att räkna upp alla hästar på mitt barndomsstall. I stallgångsordning, med namn och diverse. Och vi talar om ett tidigt åttiotal här.

Marlo. Benjamin. Belinda. ZZZzzz.

Inte undra på att jag somnar snabbt.

6 kommentarer:

 1. DET ska jag också göra. hittils har jag bara funderat på vad jag ska skriva i följande ledare, krönika, bok, blogginlägg eller föreläsning. Mycket effektivt att somna till det också, men hästar är långt mycket trevligare.

  SvaraRadera
 2. Peppe - ja, och man somnar snabbare. Utan stress över det man har ogjort. I synnerhet i det fall att hästarna är daterade tidigt åttiotal, det torde inte vara mycket man kan göra åt dem längre.

  SvaraRadera
 3. Vill ni veta vad jag gör? Jo jag funderar på vad jag ska ha på mig för kläder i morgon, och somnar jag inte genast då kan jag fortsätta fundera vad Saga ska ha på sig... Sjukt, men det funkar. Tror det måste vara något onödigt man funderar på för att det ska fungera?

  SvaraRadera
 4. Sonja - det är ett bra tips! Lite oanvändbart, än så länge, för mig - jag har (hjälp! hjälp!) hittat min trivselmundering i form av hemmakläderna. Uh. Tur att man måste gå ut ibland.

  Lotta - JB! Wow. Jag är stum. JB jämfört med hästar ett tidigt 80-tal. Jag tror att du vinner.

  SvaraRadera
 5. Nå det är väl det som gör att man somnar så fort, ska jag ta på mig svarta tygbyxorna i morgon och en trikåskjorta i färgen gröööö... zzzzzzz, typ.

  SvaraRadera