fredag 21 januari 2011

Den liberala duden

Som många andra, försöker vi också undvika normfärgerna på den lille. Slutresultatet blir ibland väldigt färgglatt. Får jag presentera regnbågspojken i den bästa kung fu-ställningen:Om inte annat så bidrar halaren till att man hittar det egna barnet i snödrivan:Och fotobevisen är tagna i den snölabyrint som är byggd på vår gård (ni har också en sådan, ja?):

8 kommentarer:

 1. åh, jag så himoitse den där halaren åt Evi, men den knall orangea var på rea så jag tog den istället! (jag vet, jag är cheap)
  Vi har en så fin snölabyrint för tillfället att vi inte kommer ut med vagnen. Jag känner på mig att disponenten kommer att få ett argt samtal snart.

  SvaraRadera
 2. Fua - den här halaren lyckades vi köpa på huuto.net, vi fick den några tior billigare än vad den kostar i butiken. Så, lite cheap var vi också!

  Er snölabyrint låter inte lika praktisk som vår. Hoppas ni kommer ut!

  SvaraRadera
 3. Det är väldigt praktiskt med färgklickar i snön, enkelt att hitta. Och är det riktigt vild blandning så syns inte fläckar på kläderna lika bra heller!

  Har endast en väldigt trist välplogad gård själva men hos famo har vi byggt labyrint!

  SvaraRadera
 4. Grymt snygg halare!

  Mia

  SvaraRadera
 5. Vilken fantastiskt fin halare! Vi har tyvärr en mycket traditionell mörkblå halare på vår unge, men den var nersatt med 75% så jag var bara tvungen att köpa den. Försöker pigga upp med handskar och mössa i mörk vispgröt (jag vet inte vad jag annars skulle kalla färgen - den är varken rosa eller röd).

  SvaraRadera
 6. Åh den overallen (halare? ;- )är såå fin! Och er lilla kille också förstås!

  Hälsningar från Malena

  SvaraRadera
 7. Jaså, ni säger halare om overallen! Är det finska eller heter det så för att det är ett särskilt halt plagg?

  SvaraRadera
 8. Malena och Ullah - jo, overallen kallas halare här ute på gården. Haalari heter det på finska, så jag tror ni har rätt i era gissningar!

  SvaraRadera