söndag 2 januari 2011

Nyheter från NNB

Nyheter i notisform:

Sömnskolan 2.0 har resulterat i att Shorty sover 12-timmars nätter.

Peppes skriverier om militant diskmaskinsifyllande har smittat av sig. Nuförtiden ställs bestick endast tillsammans med andra bestick av samma kön, storlek och användningsform (sic!) i diskmaskinen i detta hushåll.

Tips på vad man kan göra av sur (för sur?) grädde mottages med ilfart.

8 kommentarer:

 1. NEJ! Det är Magnus katekeser som sprider sig världen över. Han är som scientologerna eller kreationismen i USA. När man minst anar det så lyder man hans sjuka påhitt.

  GOTT NYTT ÅR fina du! Hoppas att vi ses snart.

  SvaraRadera
 2. Peppe - ja, när och där man minst anar det, slår Maggan och hans läror till. Det är totalcrazyt och jag skakar på huvudet varje gång jag märker att jag är en lydig lärjunge. Gott nytt år på dig själv, det är alldeles för länge sen vi sågs!

  SvaraRadera
 3. Hej,sur grädde lämpar sig bl.a i kryddkakor. Fast orkar man med dem i januari?Blanda i pannkak-eller blinismet/Lissu

  SvaraRadera
 4. Angående de där diskmaskinsreglerna. Jag har förbjudit min make att sortera besticken enligt kön för jag tycker att skedarna och gafflarna så lätt intar skedposition och så blir det inte riktigt rent. Händer det aldrig er?

  SvaraRadera
 5. Håller med Malin. Aldrig samma kön tillsammans om det går att undvika!

  SvaraRadera
 6. Ja, det blev en kryddkaka (jag låter som en mormor, ja) av den gamla grädden. Den blev god.

  Malin och Ullah - nu blir jag helt snurrig i huvudet, mixed emotions gällande besticken i diskmaskinen! Men, jag håller med om att skedarna kramas på ett icke-positivt sätt.

  SvaraRadera
 7. En till som sällat sig till Magnus lärjungaskara... Galet då man försöker låta bli att tänka på glasens position typ varje gång man fyller på maskinen. Lite som en irriterande låt som fastnat i ens skalle. Bra att du fick till en kaka, skulle säkert ha varit för sent ute idag...

  SvaraRadera
 8. Sonja - även du, min Brutus, lever enligt Magnus läror?

  SvaraRadera