måndag 10 januari 2011

Nyinförskaffning som också tjänar er

Ja, det blev lite mycket fniss över kvaliteten på mina foton här före jul. I och med att den telefon jag då hade i bruk annars också sjöng på sista versen, tog jag i bruk en annan apparat. Resultatet ser ut såhär:

Ja, den lille är inte resultatet av telefonbytet, han blev till på något annat vis. Men, kvaliteten på fotografierna torde bli snäppet bättre. Nu skall vi bara hitta en bättre fotograf så är allt bra.

3 kommentarer:

  1. Jamen det blev en fin bild, nyvaknad kille kanske? Er lägenhet ser också mysig ut. Jag var så frestad att flytta till nån lägenhet i gamla sjukhusområdet, menmen det blev nu inte så. Vi är alltså båda från Sibbo, jag från södra Sibbo och mannen från Nickby så det skulle inte ha varit så långsökt. Vi var i somras och promenerade där i området, de har gjort det riktigt trevligt, skulle gärna ha sett lite mer färger på husen dock, lite jugentpasteller eller nåt. Hoppas du fick din tidning.

    SvaraRadera
  2. Sonja - du har helt rätt, det är en alldeles nyvaken Shorty på bild! Följande gång ni är här i faggorna får ni lov att titta ända in (sen är det en enkel match att övertala er att flytta hit). Och jo, tidningarna kom. Vid halv två.

    SvaraRadera
  3. HJälp, jag vågar inte komma. Ett-tu,tre flyttar jag väl in. Kollar etuovi nu och då och som tur finns där inget till salu. Fast jag tror jag skulle passa där på "sjukka"-området!

    SvaraRadera