måndag 28 mars 2011

Varför köra LCHF?

...då du når Beach 2011-kroppen så mycket snabbare genom en hederlig kräksjuka?

5 kommentarer:

 1. Neeej! Jag som just börjat med att försöka elsehåeffa. Måste gå och gnida mig nära de klasskamrater som varit hemma med magsjuka. (Fast helt ärligt följer jag ju inte dieten för att bli smalare, utan för att se vad som händer. Har aldrig varit på diet. Dessutom bryter jag mot den och äter frukt, kan inte vara utan helt enkelt.)

  SvaraRadera
 2. Och sympatier i mängd och massor, kräksjuka är verkligen vidrigt.

  SvaraRadera
 3. Usch, vilket elände. Själv har jag haft den två gånger den här vintern men nånting kanske det har tjänat till ty nu tredje varvet har jag kommit undan. ("Vitpeppar, vitpeppar".) Vitpeppar och vodka, that´s the thäng.

  SvaraRadera
 4. Gecko - nej, fortsätt LCHF! Det är så mycket behagligare än det här! Och, det funkar, åtminstone för mig. Jag fick bara bort just de svåra sista kilona via kräksjukan (och jo, just de kilona kommer att komma tillbaka). Jag fortsätter LCHF genast då jag är ur detta, men bacon känns lite främmande just nu.

  Hannah - två gånger, eländes elände. Det är väl såhär det kommer att vara nu i några år? Tvi vale. Jag testade faktiskt vitpepparn i lördags, hade tyvärr ingen vodka och testade konjak i stället. Inte undra på att jag började kräkas, det är konjakens fel!

  SvaraRadera
 5. Det gäller liksom att börja tvärt man ens hör talas om nån som har spysjukan. In med vitpeppar och vodka på tom mage bara, morgon, middag kväll. Och länge efter. Senast jag slutade med pepparn kom sjukan över mig så ge järnet ännu en vecka efter. (Man kan ju kanske skippa vodkan om man ska köra eller liknande.)

  SvaraRadera