måndag 7 mars 2011

Frågestund

Jag har sett att bloggare gör det nu och då, öppnar för en frågestund.

Jag är typen som förundras över hur smarta och kluriga frågor läsarna faktiskt ställer, ibland kan det hända att jag också läser en del av svaren.

Uh. Jag blir alldeles matt av att tänka "frågestund på min blogg". Jag skulle aldrig våga.

Jag är nämligen helt övertygad om att ingen är intresserad av att fråga mig något. Dels för att jag redan berättat allt och dels för att jag är, ja, tämligen tråkig.

Tro mig, det här är inget "här går jag med håven och hoppas att ni skall be mig hålla en frågestund", jag skulle bara aldrig täckas hålla frågestund.

11 kommentarer:

 1. Eftersom detta inte är någon frågestund och eftersom jag blev alldeles otroligt avundsjuk när jag läste att du träffat Steven Tyler kan jag bara önska. Så jag önskar att du berättar om vilken låt det var frågan om, om inte det blir alldeles för personligt vill säga.

  Och eftersom du fick honom rörd till tårar får jag nästan lust att läxa upp dig efter att du skrivit att du är tämligen tråkig. Det går inte an, du är ju min idol!

  SvaraRadera
 2. Maja! Ja, trots att jag inte vågar ordna frågestund, så svarar jag på frågor! Smart, eller hur?

  Det var Janie´s got a gun vi pratade om, Steven och jag. Det var en gång i min ungdom, vi talat tidigt nittiotal, som jag var tvungen att följa min dåvarande pojkvän till tåget som skulle ta honom till Dragsvik. Jag skulle vara utan denne pojkvän i elva månader, det i och med att militärtjänstgöringen skulle avtjänas. Då jag kom hem, färdigt i flis, knäppte jag på TV:n som spelade just Janie's got a gun - och grät floder. Övertygad om att mitt liv kommit till dess ände.

  Den här historien, med koppling till att Aerosmith alltså är en del av ett av mina starkaste låtminnen, fick Steven i tårar.

  Och tack för de fina orden Maja, det är fint att vara idol, din idol!

  SvaraRadera
 3. fua.ratata.fi7 mars 2011 14:38

  Jag har en fråga! Tänker du introducera shorty till stallivet? Tänker han börja rida, och om ja, i vilken ålder? Jag förstår givetvis att du inte kommer att tvinga honom, men kommer du att boosta det?
  Tänker du köpa egen häst någon gång/ har du haft en egen?
  Lite jag låter som en heppahullu nu :) jag lovar, jag är helt normal...

  SvaraRadera
 4. Fua! Kyllä, Shorty skall definitivt bli en hästpojke! Han har hängt en del på stallet redan, och verkar genuint tycka att det är kul med hästar (nej, det är inte bara som jag inbillar mig). Jag tänker mig nog en framtid på några nybörjarkurser för Shorty, diggar han ridning och hästar är jag definitivt den som kompar.

  Jag har aldrig haft egen häst. Då jag var ung fanns ingen möjlighet (pengar, pengar) och nu då jag skulle ha en möjlighet att ha egen häst så vill jag egentligen inte ha en egen. Det är så tidskrävande och jag är nog inte den som vill vara på stallet alla dagar. Just nu har jag dessutom en deal som är guld värd med ägaren till hästen jag får rida, det skulle absolut inte ens löna sig för mig att ha egen häst just nu.

  Det jag drömmer om (fortfarande) är att åka på ridläger. Jag var aldrig på läger då jag var liten, och det tänker jag göra än, någon dag. Kommer du med?

  SvaraRadera
 5. fua.ratata.fi7 mars 2011 19:06

  Jag kommer SÅ med! Jag har haft en "liten" paus i mitt ridande, men spenderat så mycket tid på hästryggen i min barndom att jag vågar tro (eller hoppas) att det kommer tillbaka relativt fort. Ridlägren var by far det bästa som hände under mina somrar!

  SvaraRadera
 6. Skulle du vilja förklara lite åt mig som inte är så slug vad du menar med de slutna avdelningarna från sinnessjukhuset, det känns som det är en bra läppä som inte jag fattar..

  SvaraRadera
 7. Popcorn - jag bor alltså på Nickby sjukhusområde, området fungerade ända fram till slutet av nittiotalet som Helsingfors stads sinnessjukhus.

  Den lägenhet vi bor i, den är belägen i det som tidigare var den slutna avdelningen för ovårdade, icke-arbetsföra kvinnor.

  SvaraRadera
 8. Jag vill komma med er på ridläger! Ja! Snälla!

  SvaraRadera
 9. Peppe - du är så med! Här skall det faras på ridläger!

  SvaraRadera
 10. Vi gör det. på riktigt!

  SvaraRadera
 11. Om du nu iallafall någongång skulle ha en frågestund så skulle jag be dig berätta lite om din barndom och din relation till dina föräldrar idag.

  SvaraRadera