lördag 12 mars 2011

Skammen, den skammen

Alltså, om ni prompt vill ha ett lördagens vintips från Nickby, då får ni hålla till godo med dehär:


Vinet är lite lamt, med Motörhead på etiketten skulle man ju ha önskat sig någon rolig twist på Shirazen. Men, nej. Is lame.

Så, nu fattas bara att jag går till butiken Dressman och köper mig en Rolling Stones-tröja.

3 kommentarer:

 1. bara det att de har ett vin tyder på att de kommit upp i åren..;) och mina barn har rolling stones pajtor, de finns( fanns) på H&M.

  (parentesen: efter att jag köpt dem så började faktiskt ifrågasätta mig själv lite. Vad ska de med rolling stones tröjor till som inte ens vet vad det är. Det var nog mera ett självuppfyllande köp, de hade nog föredragit en tröja med en traktor på.

  men det är väl det butikerna lever på. inte handlar ju barn själv kläder heller, utan kläderna tilltalar föräldrarna.)

  SvaraRadera
 2. Vet du vad Micaela, jag har hela tiden gått och trott (och hoppats) att vi skulle ses igår på bloggträffen. Antagligen har min mamma antytt (och hoppats) att jag ska komma till Nickby på MI:s vårfest? Jag är inte så säker på det, tyvärr. Så vi får nog ta en kaffe på stan nåt tag om du råkar komma hit? Ha det gott! Vi kommer dit till era knutar idag igen, jag vinkar!

  SvaraRadera
 3. Marica - jag har också funderat på det här med självuppfyllande köp. Inte gällande vinet då, men i fråga om tex. leksakerna som vi ger den lille. Det är mycket trä och mycket loppisfynd, för att vi nu lever så. Men, den lille vill högst antagligen ha nya, grälla grejer i plast? Gärna sådana som låter mycket. Uh. Men, han är så liten än, så hans protester ljuder stilla.

  Sonja - nawww. Jag hade mer eller mindre glömt träffen igår, jag blev liksom paff då jag läser era uppdateringar om den roliga träffen idag. Jag hade ju kunnat komma, om jag tänkt med insidan av huvudet. Och jo, jag hade sett fram emot att se dig på vårfesten, din mor har mer eller mindre använt dig som lockbete för att få mig att ställa upp (insert smile here). Men, vi skall ses! Och det snart!

  SvaraRadera