tisdag 22 mars 2011

Tankar och saker på vift

Först bara ett kort konstaterande, ni vet påståendet "det hjälper att skriva av sig"? Det fungerar för mig i alla fall, efter min utläggning i går så satte jag punkt för mitt funderande på det. Det känns bra att läsa era inlägg och kommentarer, inte så mycket för att jag måste få rätt i det här fallet, utan för att jag vet att det finns en balans. Det finns stora själar och så finns det mindre själar. Det finns de som förstår och så finns det de som förstår mindre.

Det är skönt att se att de fina typerna hänger här. Och de andra hänger - i alla fall än så länge - någon annanstans.

Sen, saker på vift. Den lille har fått fullständigt fnatt på att lägga undan saker.
Dagens skörd består av tvättmedel i nunnerummet, en maxisize-Toblerone (fråga inte varför) i skohyllan samt en vintersko ( den lilles, används dagligen) på jobbet med pappa.

En annan favorit är att lägga precis allt i paff- (eller papp-, vilket ni föredrar) återvinningen. Dagens saldo i den lådan är; en handske, en väckarklocka samt ett par bilar.

2 kommentarer:

  1. Det hjälper som fan!

    Hur skall jag förresten göra för att hitta de mindre förstående? Jag skulle så gärna vilja läsa hur de resonerar.

    SvaraRadera
  2. När saker försvann hemma hos oss då äldsta sonen var liten, så förklara han med mycket allvarlig min att de for till skäggapas land :) Så det är dit de far ifall ni inte hittar dem i papplådan..ifall ni börjar fundera ;)

    SvaraRadera