lördag 12 mars 2011

Årets (pinsamma) mamma

Nej, vet ni vad.

Jag har, denna enkla, soliga eftermiddag, tillbragt min tid på en valtillställning. Enkom för att den enormt populära orkestern Arne Alligator och Djungeltrumman stod för programmet.
Då den lille, under första låten höjde sina armar, för att delta i vågen, då började jag gråta.

Dels för att det är så underbart att se att han är så glad, att han diggar musik, dels för att han är så smart att han fattar att det är vågen man skall göra. Men, ändå främst för att jag, de facto, har en orsak att gå på en konsert som denna, med ett barn, lyckligt som en sol, i min famn.

Så, om du såg en trött mamma i tårar idag, på Arne Alligators konsert i Nickby, så berodde det inte blott på att hon sover för lite eller för att kvaliteten på musiken var så kass. Det berodde nog främst på lycka.

8 kommentarer:

 1. Vi ska gå på Arne-keikka i morgon!

  SvaraRadera
 2. Åh underbara du! Vad glad jag blev av ditt inlägg. Det är fint att kunna sätta värde på livets fina stunder på det sättet du gjorde idag.

  SvaraRadera
 3. Det var dagens mest ljuvliga läsning. Jag är så glad att lyckan dök upp hos dig!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig definition på Lycka! Vi såg Arne idag i Mattby!

  SvaraRadera
 5. det är det bästa jag läst på hela dagen!

  SvaraRadera
 6. Underbar läsning. Visst är den lycka man kan känna över en liten person något obeskrivligt stort! Lycka för den lille, att ha en så fin mamma (även om pinsam ibland...) som du.

  SvaraRadera
 7. Härligt! Tänk vad fint.

  SvaraRadera