söndag 1 maj 2011

Grymt ös

Ponera att klockan är 0530 och det är festdagen första maj.

Vad är det som händer den tiden i det Nickbyska residenset?

a) man går och lägger sig efter en lång, våt fest?
b) man stiger upp och förbereder brunchen?
c) man vaknar - högst ofrivilligt - för att väckarklockan bestående av cirka nittio centimeter människobarn kräver att få uppmärksamhet?

Jag är tröttare än de flesta andra som på riktigt firat en vild valborg.

5 kommentarer:

 1. 5:30 var vår väckarklocka på ca 72cm också uppe och skakade galler. Suck. Men bättre än tidigare dagarnas prick 5!

  SvaraRadera
 2. Uh, vi har också haft några katastrofmorgnar som börjat före fem. Uh, igen. Men, det är lite min egen dumhet. Vi har inga gardiner överhuvudtaget och det är ju ljust som i en lampaffär efter fyra, så, nu får vi lov att hitta på något. Goda råd mottages; utmaningen heter fyra meter högt i tak och en länga på tre meter fönster i sovrummet... Det finns inga gardiner i världen som passar i den här lägenheten.

  SvaraRadera
 3. Här har vi haft en som vaknat tidigt trots mörkt i rummet :) Men här är det nog blåsan som spökat, antar jag, då jag nu väckt honom och satt honom på potta före jag själv går och lägger mig och vi iallafall nu sovit till 7.

  Michaela, gör en mörk säng himmel runt sängen.

  SvaraRadera
 4. Å du milde vad tidigt. Saga, som föddes med manual i handen, vaknade halv åtta och låg och drog sig under mitt täcke till åtta. Jag vet, hon är konstig, men jag tackar. Våra pojkar har dock varit väldigt morgonpigga så hopp finns för vår del också. Eller så har vi helt enkelt bara fått vår beskärda del? Hoppas det sistnämnda.

  SvaraRadera
 5. Eller måttbeställ mörkläggningsgardiner? kostar säkert en slant, men slår tidig uppstigning 6-0. Jag gick ut en sväng med barnen mellan 18.30-19.30 och barnen var helt färdiga och sov till 8.30 Kanske skulle det funka?

  SvaraRadera