tisdag 10 maj 2011

Köpenhamn, baby?

Globetrotters, vänner och läsare - nu är det ett perfekt läge att lägga upp alla de bästa tipsen för det bästa av Köpenhamn!

Jag tackar redan på förhand!

6 kommentarer:

 1. Mysig, prisvärd och god mat:

  http://www.tonys-restaurant.dk/

  (Klicka på Tony´s)

  SvaraRadera
 2. Kolla med Pyret! nicola.ohman@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag säger brunch, brunch, brunch! Kanske en kanaltur om det är fint väder, och så är ju nog Tivoli väldigt fint. Riktiga turistgöras, jag vet, men jag är personligen av den åsikten att man får turista när man är turist (t.o.m. när man inte är det, om man vill).

  SvaraRadera
 4. Zoo, husdjurssidan där man får klappa getter o kor är trevligast, sen kan man om man inte vill se hela zoo, kika på elefanterna inne från utkiksplatsen i Frederiksbergs Have, har man tur badar de! Tivoli är roligare när barnet är lite större. Undvik Ströget på lördagar, ta smågatorna vid sidan av istället, eller gå på Vesterbro längs Istedgade, eller Nörrebro vid Blågårds Plads. mera info: http://bornibyen.dk/koebenhavn/

  SvaraRadera
 5. Rastaurang Zeleste nära Nyhavn. Förra veckan åt jag världens godaste färska skagen-räkor där! trevlig, mysig innergård ifall vädret är vackert!

  SvaraRadera
 6. Fin stad, men förvänta dej inte att restauranger eller caféer ska ha mikrovågsugn. Vill man värma barnmat blir det oftast i en bunke hett vatten. Och så får man aldrig ta med sej barnvagnen in på lokal, så det lönar sej att lasta den så det är lätt att ta med alla grejer in.

  SvaraRadera