tisdag 24 maj 2011

Tokigt

Nu har jag aldrig varit gravid så att det skulle ha lett till något, så jag tillhör eventuellt kategorin som inte äger rätt till en åsikt.

Men, jag har lärt mig en sak, det genom att studera kvinnan, havande eller på väg att bli det. Vilken sport det är! Och en sådan kamp, en riktigt allvarlig tävling.

Jag har lärt mig att det kan vara fräckt att bli gravid före någon annan. Och minst lika hård är kampen om vem som hinner föda först.

Uhum. Det är i situationer som dessa jag har lust att ställa mig brevid de imaginära kombattanterna och humma stilla.

5 kommentarer:

 1. "gravidrott", som Ted F sku säga.

  känner mej ganska lyckligt lottad som aldrig känt att jag dragits med i den sporten. reglerna verkar helt konstiga och jag är osäker om jag gillar att grenen har vinnare och förlorare.

  hoppas du förstår hur jag menar.

  SvaraRadera
 2. sara spetsfabriken24 maj 2011 18:59

  åh pust, jag har ju alltid förlorat stort i loppet vem-hinner-till-BB-först. där är jag så långsam att det nästan blir coolt.

  men jo, det är väldigt svårt att navigera rätt mellan alla osynliga påbudsskyltar.

  SvaraRadera
 3. Jag är då alltså helt klart en förlorare i den sporten :D

  SvaraRadera
 4. Och förlossningstävlingen är också en intressant grej. Vem hade det värst? Och man har ju egentligen inte upplevt en förlossning om man fått bedövning. Och huvudmåttet, det ska vi inte ens prata om. För om barnet mot förmodan hade ett litet huvudmått så var det ju i princip bara som att gå på vessan med hård mage... *stressar upp sig själv och blir irriterad*

  SvaraRadera
 5. sen tävlan om vem längtat efter sitt barn mer och älskar sitt barn mer - de som "snabbt och enkelt" blivit gravida och de som väntat en längre tid...

  SvaraRadera