tisdag 23 augusti 2011

Preliminära anmälningar


Tillbaka till mina och våra funderingar kring att ordna loppis till förmån för mer behövande i Afrikas horn, mer om det tex. här.

Just nu ser det ut som om det skulle vara mest praktiskt att ordna loppiset i centrum av Helsingfors. Under oktober, lördag eller söndag.

Just nu pågår jobbet med att hitta en centralt belägen lokal som vi kunde få använda gratis, gärna en som också kan erbjuda oss bord vi kan använda som försäljningsbord.

De som vill komma och sälja på loppiset får alltså bli av med överloppsgrejer gratis, men, dealen är att försäljningsintäkterna oavkortade doneras till en (icke ännu vald, valfri, har ni någon favorit?) organisation som ser till att pengarna används på bästa sätt till förmån för de behövande i hornet.

Nu skulle jag vara intresserad av att se hur många som kan tänka sig att vara intresserade av att komma och sälja grejer på ett loppis som detta? Det här är ett preliminärt upprop, vi tar den bindande anmälningen då saker är lite närmare den egentliga kärnan!

Vill du vara med? Meddela det gärna i kommentarsfältet!

9 kommentarer:

 1. Jag är med! Jag undrar om Marthorna kunde ställa upp med att erbjuda någon lokal? Alternativt någon skola kanske? Jättefint initiativ!

  SvaraRadera
 2. Jag är också med, och röstar på en söndag!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle så hemskt gärna säga ja! Om vi råkar vara ner just då, så kommer jag. Annars är det kanske lite too much att köra 900 km med barnen så där bara. Fast det låter lite själviskt när barnen på annat håll svälter. Usch ja.

  SvaraRadera
 4. Jag är med! Har en massa stuff att sälja och kan kanske fixa lokal med bord sen när vi vet mera om hur många vi blir.

  SvaraRadera
 5. Alltså jestas jag. Har ju en massa stuff som jag vill bli av med.

  SvaraRadera
 6. Oj, det här ser ju alldeles strålande ut! Lite fler får vi gärna vara, så, om ni känner någon annan som också har skåpen fulla, så ta med dem också!

  SvaraRadera
 7. Och jag noterar att söndag fått en röst än så länge, och ser att långväga bloggare (sett från mitt håll då!) också gärna hänger på - det är ju hur kul som helst!

  SvaraRadera