torsdag 11 augusti 2011

Den billiga festblåsan

I flere dagar har jag lovat att ni skall få se bildbevis på tre eurosklänningen som fick gå på bröllop:


Do not mind kvinnan inklämd i the dress.

9 kommentarer:

 1. Milda tider vad snyggt! Både du och klänningen.

  SvaraRadera
 2. Underbar klänning, och den passar ju dig fantastiskt bra, helt som du sa!

  Håll ännu ögonen öppna efter en liten clutchväska att ha till, dendär vita är oproportionerligt klumpig till kvällsbruk!

  SvaraRadera
 3. Så snälla ni är! Tack!

  Och gällande både väskor och skor, de var ett problem. Vita accessoarer är inte något jag egentligen använder. Så, nu var det farmor Sagas handväska som fick rycka in. Så, ny (gammal!) väska sökes.

  SvaraRadera
 4. Man borde ju grunda en klädrinki kompisar emellan med acessoarer och festklänningar! En bildbank på nätet med innehållet i låneskåpet så att man kan sela bilder ifred och ringa den kompisen som har vad man behöver. Samtidigt skulle man ha bättre koll på vad man lånat åt vem!

  SvaraRadera
 5. Fua - det här är den (DEN!) bästa idén!

  SvaraRadera
 6. Briljant idé. Och jag har en liten vit söt väska från Esprit som skulle ha varit perfekt till din klänning, skulle hjärtans gärna ha lånat den till dig.

  SvaraRadera
 7. Snyggaste du!

  Jag vill vara först och låna den! Ska på bröllop i slutet av augusti. Säg ett pris och jag hyr den! Snälla. Ja om den går på mig, har vanligtvis M och 38...

  SvaraRadera
 8. Sonja! Du får låna klänningen när du vill! Den går på dig, jag är också M/38 och på mig går den galant. Vi får höras om hur du får klänningen i dina händer! Kul att klänningen får fortsätta gå på fester!

  SvaraRadera