torsdag 11 augusti 2011

Gourmet


Jag blir alldeles för sällan intervjuad av livsstilsmagasin och mattidningar, uppenbart i och med att jag aldrig fått svara på frågan "vad har du alltid i kylskåpet och skafferiet?".

Hah. Vilken tur att jag bloggar. Då kan jag både ställa mig frågan och ge er svaret! För ni är intresserade, väldigt intresserade, eller hur?

Svaret lyder; i mitt hem finns alltid rostad lök, tjock, mörk balsamico, mozzarella, citronfyllda oliver och avocado-olja.

Du då? Vad finns alltid tillhanda i matväg?

7 kommentarer:

  1. Citronolivolja, ketjap manis, turkisk yoghurt, nötter, passerade tomater.
    Fast det där är ju lyxvarianten. Kanske jag borde svara rågbröd, oivariini och ägg. För det är precis lika sant.

    SvaraRadera
  2. Apelsinjuice & soijamjölk. Ja, och passerade tomater. Blir rastlös utan dessa.

    SvaraRadera
  3. Får jag flytta in hos dig?
    Vi har typ smör, ost skinka, mjölk. Idag varken smör eller mjölk.
    Vi har alltid en burk gammal sill i kylen, för gubben är allergisk så den äts inte upp, men det känns tokigt att slänga något som i teorin är ätbart.
    Man skulle inte tro att jag lyckas hålla folk vid liv

    SvaraRadera
  4. SivÖ - ägg! Det har vi också!

    Flicka - och tomat, i någon form!

    Fua! Du är varmt välkommen! Ta sillen med dig!

    SvaraRadera
  5. Turkisk yoghurt och ostar. Livsnödvändiga!

    SvaraRadera
  6. kikärter på konservburk, grönt te, röda linser, smör, ost, nötter, ägg, äpplen...

    SvaraRadera
  7. uh...

    det är mycket som ALLTID ska finnas:

    grönsaksfond, riktigt smör, balsamicosirap, "vanlig" matolja, olivolja, finare rapsolja (till min hemlagade mysli), ägg, nästan alltid grädde för den kan man trolla med, ost, skinka, vitlök, espressokaffe.

    mm mm.

    SvaraRadera