måndag 15 augusti 2011

Nu började det på riktigt


(Inte för att jag har några läsare kvar efter gårdagens publicerade foto, men jag fortsätter skriva i alla fall.)

Den lille går sin första riktiga dag på dagis idag. Riktig på det sättet att han, den lille, nu är mol allena på dagis. Nja, mol allena är han ju inte, men utan mor eller far.

Senaste vecka kunde jag lalla omkring på jobbet och inbilla mig själv att allt hemma var som normalt, piano alltså. Men, allt sedan igår kväll och också under denna morgon, då jag och den lille pratade om just den här dagen så har jag också känt av den. Klumpen i halsen.

Nu är då den lille på dagis. Och det enda jag hoppas, det är att han inte tror att vi lämnat honom där för gott.

Det lär firas en födelsedag där senare i eftermiddag. Jag hoppas att det är så sjukt roligt (jag har ingen aning om hur det firas på dagis, red. anm.) att den lille tycker att det är festligt att hänga på dagis. Nu och alla andra dagar.

2 kommentarer:

  1. ugh. klump i halsen här också. Vi var ute och lekte i parken med Evis gamla dagis och jag kan bara säga att världen är en hård plats för 3-4 åriga flikor. Pojkarna verkade ha det mycket lugnare. Jag vet inte hur jag skall fixa det

    SvaraRadera
  2. Fua! Den första dagen hade gått rätt bra. Den lille hade till och med sovit en halv timme och var inte ledsen, men lättad då han blev hämtad. Idag hade han dock insett vad det var som gällde, så det var gråt som inledde den andra dagisdagen.

    Uh.

    SvaraRadera