onsdag 6 oktober 2010

Kan du inte fota?

Ja, jag fick en förfrågan om det är så att jag inte kan fotografera eller om jag är en mamma av den sorten som inte vill visa upp det vackra anletet på lilla barnet. Fotografera, ja, speciellt bra är jag inte, men jag kan ta bättre bilder än de jag visar här. Jag vet inte en hurudan mamma (eller bloggare, mer specifikt) jag skulle vara i annat fall, skulle jag lägga ut bilder på Shorty i hans fagra helhet eller ej, om det vore möjligt. I vårt fall är det nämligen inte bara jag som bestämmer. Det finns en del regler och lag då det gäller fosterbarn, och en av de reglerna heter att man i offentligheten inte visar upp barnet. Passar mig ypperligt, och får mig att fundera en eller två gånger över hur jag porträttera Shorty utan att han egentligen syns.

Shorty har en egen rubrik på fotot med ett par av hans homies. Den lyder "Kan du inte stå?"

2 kommentarer:

  1. Shorty är bedårande och förvirrande lik min son snett bakifrån ;-) Finaste kortet du har lagt upp som jag har sett var skuggsiluetten på elementet, tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Anna-Karin! Så roligt att se dig här! Kul att du kan se likheten mellan barnen (trots att jag gör mitt bästa för att dölja Shorty)! Jag är lite stolt över siluettbilden, måste erkännas, roligt att du tycker om den! Hoppas allt är väl med er!

    SvaraRadera