tisdag 19 oktober 2010

Den som väntar på något gott (?)

Barninlägg:

Den som någonsin väntat på att barnet skall göra tvåan, den vet att väntans tid är lång. Men, då det väl händer, då blir alla så glada att man nästan får lust att korka champagnen.

3 kommentarer:

 1. Jo med barn är det många gånger så att de "små" segrarna känns som de största :) Det är bara att korka champagnen. Man skall ta vara på alla glädjeämnen i vardagen :)

  SvaraRadera
 2. EVV! Men, om jag korkade en flaska också vid den fjärde (!) leveransen under samma dag, då vore jag rätt berusad vid nattningen. Det blev nämligen fyra små fester igår. Eller tre stora festligheter och ett litet party.

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, det var inte illa! IKEA har små plastglas på fot som vi brukar använda åt sonen när vi festar till det litet med saft. Ni får nog skaffa den storleken att skåla i om Shorty tänker partaja så många gånger på en dag :)

  Dagens tips för små munnar som matvägrar är förresten att använda dylika glas eller annat skojigt vid presentationen av maten. De små glasen har räddat många måltider i denhär familjen :) Shorty verkar ju åtminstone för närvarande att ha en positiv attityd till serveringskärl (tittade just på bilden ovan).

  Allt gott!

  SvaraRadera