söndag 5 december 2010

En stilla undran

Tror du att det någonstans existerar någon eller något som någonsin vunnit något på HBL:s julkalender?

15 kommentarer:

 1. Jag fundera helt på samma sak idag på morgonen!

  SvaraRadera
 2. Vet du, för sju minuter sen frågade vår fyraåring när det är vår tur att vinna nånting på hbl-kalendern och då svarade maken och jag att vi faktiskt inte tror att det är möjligt. Och så tänkte jag att jag ska skriva ett inlägg på min blogg för att höra om nån nånsin har hört om nån som skulle ha vunnit nånting, men nu behöver jag ju inte göra det, jag kan kolla dina svar i stället!

  SvaraRadera
 3. Michaela och Malin - det tycks vara på gång det här nu! Nu är det bara undersökande journalistik som gäller - tänk, tänk om de på Husis sitter där och vältrar sig i allt det som egentligen skall lottas ut? Och vi, fåntrattar, sitter här med svettiga tassar och hoppas och tror att det är vår tur - senast i morgon. Det osar i-landsskandal.

  SvaraRadera
 4. JAAA!! det har åxå jag funderat på i flera år!! för själv har man ju inte kommit ens NÄRA nån vinnarsiffra... minst ett parhundra nuffror ifrån ha man alltid landat :o( bluffkalender!

  SvaraRadera
 5. Det måste nog vara lurendrej. Inte vet jag heller någon som skulle ha vunnit :)

  SvaraRadera
 6. Jag har heller aldrig hört om nån som skulle ha fått så mycket som en Ässälott!

  SvaraRadera
 7. Aldrig hört om nån. Meddelerar dig om jag vinner. / A

  SvaraRadera
 8. Någon som vunnit något under de två senaste dagarna? Snart måste Husis göra en juttu på någon glad vinnare som fått ett läkarbesök eller en flyttkartong!

  SvaraRadera
 9. Jag frågade samma sak förrförra året, och då var det faktiskt någon som kände någon som hade vunnit på den där extra dragningen de har i januari.
  Jag är mest glad över att inte vinna - visst skulle det vara bra med läkarbesök då sonen envisas med att vara förkyld, men jag tror inte att de kommer ända till Åbo.

  SvaraRadera
 10. SivÖ - wow! Såhär nära en vinnare har vi inte ens varit tidigare! Medveten om att jag låter som om jag håller på att tappa det, så läste jag den lilla texten i tidningen idag - och efter den extra dragningen så tillfaller alla "priserna" tidningen. Jojo.

  SvaraRadera
 11. Känner heller ingen som nånsin skulle ha vunnit, så tycker det är en strålande idé som du lanserar med Hbl-juttu om typen som vann läkarbesöket/flyttlådan!

  SvaraRadera
 12. Vi satt här en kväll och funderade på samma sak med flera vänner, och ingen känner någons som skulle ha vunnit. En av oss kollade tom med sin mamma. Så det är bara påhitt. Spaltutrymme.

  SvaraRadera
 13. Anna - jag blir bara mer övertygad om att vi har rätt i och med att ingen på Husis ännu har nappat på min idé.

  Jag kollade min kalender för ente gången (ja, tionde då) idag - ingen vinst.

  Man borde säkert i sann FB-anda grunda en grupp som kräver en förklaring?

  SvaraRadera
 14. okej, pinsamt nog måste jag medge att jag inte vet hur man gör. var ska jag titta?

  SvaraRadera
 15. Fua - för det första måste du ha en HBL-kalender - check? I varje lucka finns ett vinstnummer och i tidningen hittar du en liten annonsliknande grej med dagens rätta humbugrad uppräknad. Meddela genast om du vinner något!

  SvaraRadera