torsdag 18 november 2010

Så konstigt det kan bli

Jag insåg just att jag, utan att blinka, använder samma salva på mina läppar, som jag ibland smörjer Shortys rumpa med.

(För att inte bli stämplad som en som skriver korta, oseriösa inlägg, känner jag mig tvungen att fortsätta skriva.)

Det där med salvan, det är något som jag inte hade trott skulle hända sådärbara. Listan på saker som händer sådärbara såhär mitt uppe i ett liv hemma med litet barn, den kan göras hur lång som helst.

Jag äter ofta Shortys matrester. Det är ju inte bra att kasta bort mat, och det är ju ändå jag som gjort den och den är bara jobbigt att koka någon egen mat i stället. Det är väl ganska okej, men, då jag också stoppar i mig russin som Shorty ratat (via hans mun) och kex som redan landat på golvet (också via hans mun), så är jag osäker på om det är på fel sida om okej?

Jag pillar gigantiska snorkråkor ur Shortys näsa. Nu dör någon säkert, men det kan hända att jag ibland råkar torka av snorkråkan på min byxa (nåja, nu kommer alla att stirra på mina byxor då jag går ut. Om jag går ut.).

Bajs och blöjor har jag aldrig haft några problem med, så inga saftiga utläggningar (ja, den här gången) om det ämnet.

Nåja. Seriöst blev det inte, men det blev långt. Har du ett intresse av ofrivillig barnlöshet eller annat glättigt, fråga bara, så kanske jag far igång.

5 kommentarer:

 1. Så länge man fortfarande ser vad det är för mat som tuggats lite så är det ok. Fast oftast är det sambon som står för matdelen medan kråkor och bajs hamnar på mitt bord.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte direkt chockerad. Däremot känner jag mig som en udda fågel som ALDRIG skulle få för mig att äta upp mat som min son kladdat med. Det känns väldigt motbjudande men annars känner jag gott igen mig i snor- och bajsträsket. Ett litet avslöjande: är det bara lite kiss som läckt från blöjan i min säng orkar jag knappast byta lakan. Bara om det blir plaskblött. //Tormenta

  SvaraRadera
 3. Anna - skönt med en hygglig arbetsfördelning!

  Tormenta! Jag tycker väldigt mycket om ditt förhållningssätt till kisset! Lite kiss har aldrig skadat någon!

  SvaraRadera
 4. Jag var lite rädd att du skulle skriva att du äter shortys kråkor. det skulle ha varit äckligt, men att torka lite på byxan är helt chill. Alvin brukar ändå snyta sig i min tröja helt för ofta, så lite kladd på byxan är ingen katastrof.

  SvaraRadera
 5. Fua - nej, äta kråkor, det är döäckligt. Alla gånger, jag kan inte ens se sådant på tv.

  SvaraRadera