tisdag 25 september 2012

Instagram, anyone?

Mina små gryn, för- och nackdelarna med Instagram?

Du finns där, ja? Hur hittar jag dig?

11 kommentarer:

 1. lasofty heter jag. Och ja, du måste absolut komma med!!! Kram från Instagramnörden. (Fördelarna var det, ja. Snabbt, enkelt, roligt, inspirerande.)

  SvaraRadera
 2. Yess, komsi!
  Instagram är roligt och sympatiskt. Inga nackdelar.
  Finsalongen heter jag.

  SvaraRadera
 3. Snabbt, roligt, lite beroendeframkallande. Jag har haft fotodagbok på nätet tidigare, men blev alltid hopplöst efter i uppdateringen. Med instagram blir det inte lika snygga bilder (är van att fota med systemkamera och redigera i PS), men man dokumenterar faktiskt sin vardag och får bilderna uppladdade istället för att bara samla dem på hårddisken.
  Heter ikamymlan på instagram.

  SvaraRadera
 4. Inga nackdelar, bara roligt!
  sivoe heter jag.

  SvaraRadera
 5. Jetekul. Jag heter idealacatariina. Ses där!

  SvaraRadera
 6. Nackdelen är kanske att bloggen lätt blir lidande, för det är så enkelt och snabbt att berätta med bara bilder. Jag heter snigelnharald, öfköörs.

  SvaraRadera
 7. Nej vet ni vad, jag tittar in där och förstår absolut ingenting. Ingenting. Och inte hittar jag er heller, främst för att jag inte hittar var jag skall söka. Är det nu det händer, är det nu jag trillar av teknikpinnen?

  SvaraRadera
 8. Ingen fara - inte låter vi dig trilla av teknikpinnen!
  Med reservation för att det kanske inte är android-appen du använder:
  Längst ner finns en rad symboler. Välj den som ser ut som en kompassros som kommer du till "Explore"-läget. Där hittar du ett förstoringsglas uppe i högra hörnet, klicka på det så kan du söka på våra användarnamn.

  Sedan när du har inspirerats och vill lägga upp egna bilder klickar du på kamerasymbolen i nedre raden (den som är precis bredvid kompassrosen). Då kan du antingen ta en bild i stunden med appens kamera, alternativt välja en bild som finns i telefonens bildmapp. Sedan är det bara att leka loss med filter. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ika - jag är skyldig dig tusen och tusen tack! Tack! Jag försöker nu orientera mig bäst jag kan under det överraskande namnet NickbyMicaela. See you där?

   Radera
 9. Har inte riktigt kommit igång själv ännu med instagram, men går även där under namnet teletappi.

  SvaraRadera
 10. Mycket bra, Håkan, att du anmäler dig. Jag skall absolut haka på dig!

  SvaraRadera