måndag 7 januari 2013

Nya tag

Jag tycker att det är så underbart att "alla" inlett sitt nya liv nu efter årsskiftet. Tidningarna rapporterar om fullsmockade gym och alla trendsetters vill vara bäst på att berätta vilken träningsform som är den nya, heta.

Jag skrattar i skägget då jag läser någon gymföreståndare konstatera att de som nu på riktigt "inleder sitt nya liv", de slutar senast i mars. Så, håll ut, i mars ryms man in igen!

Det är ju det, med sådana här vågor, att man lite skäms för att göra helt vanliga saker, rädd för att stämplas som en av de där som gör som alla andra. Ni vet, då avocadopastans vågor gick som högst i höstas, då skämdes man nästan för att köpa avocado. Man hade liksom lust att skrika ut ett glatt, jojo, hemma hos oss har vi ätit avocado redan i flere år!


Men, jo. Jag var ute och premiäråkte skidor igår. Det var halt och isigt och spåren var så gott som borta. Det var bra, då behöver jag inte påstå att orsaken till det dåliga flytet stod på skidorna.

6 kommentarer:

 1. Men guud! Avocadopastan. Lyckades få till det först igår, men HERREGUD så GOOOOD! Att så efter är jag. Men nu blev jag hungrig igen. Nom nom nom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är himmelskt god. Nu blev jag också hungrig.

   Radera
 2. ..och jag som inte ens stått på skidor den här vintern. Inte sen Vargspåret förra vintern ;) Avocadopastan har jag inte heller provat. Jag är nog så ute. Men gym har jag besökt flera år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj, du har skidat Vargspåret. Jag har inte vågat ställa upp. Törs man?

   Radera
 3. Det är ju nog ganska tragikomiskt att samma mönster upprepas varje år, först ett evigt ätande i december, sedan blir "alla" så jäkla sportiga i januari. Fast bättre är det väl att vara sportig en månad i året, än ingen alls. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man borde mäta finländarnas kondition exakt i slutet av januari, då skulle allt se bra ut.

   Radera