tisdag 29 januari 2013

Macho man känner sig

...då man lyckats öppna motorhuven, fylla på spolarvätska, få fast alla lock och grejer, bara för att på klacken halka och trilla omkull. Det med en vid båge av ljusblå, ljusblå, spolarvätska ovan huvudet. Ett febrilt försök, man hinner inte med mycket under den bråkdel av sekund man trillar, att försöka hindra att allt det ljusblå träffar duffeln.

Det blev lite machot på slutet ändå, för den svordom (jag svär alltid då jag halkar omkull ute) som kom ur mig, den var inte precis kvinnlig.

Och det är inte det att jag skulle tycka att det är manligt att fylla på spolarvätska i bilen, det är jag fullt kapabel att göra. Det var bara självsäkerheten som så glasklart gick i tusen bitar då jag gick omkull.

4 kommentarer:

 1. Tack för kvällens garv! Efter intensivt CV och jobbansökningsskrivande behövde jag ett avbrott!

  SvaraRadera
 2. Vassego! Glad att kunna bidra till ett skratt!

  SvaraRadera
 3. Jag kom på sen att den önskade effekten av att skriva inlägget kanske mer var att få sympati än att bli utskrattad, men jag fick såna underbara bilder på näthinnan och den där känslan av att jag lika gärna kunde ha gjort det själv. Beskrivningen är bara ljuvlig! (Påminner mig också om en gång när jag stressade till cykeln och skulle ta på mig cykelhjälmen, öppna porten och springa vidare samtidigt och gjorde värsta praktvurpan p.g.a. säkerhetstänket (hjälmen))

  SvaraRadera
 4. Anna-Karin, man får väldigt gärna skratta också - det gjorde jag med!

  SvaraRadera