torsdag 24 januari 2013

Dagens melodi

Fua skriver om det idag, att en tvist om ostens och skinkas plats på nätet direkt leder till en hätsk, rasistisk debatt. Du kan läsa Fuas inlägg här.

Man bara, som någotsånär liberal och snäll, undrar hur en rolig fråga om våningarna på smörgåsen blir en rasistisk diskussion?

För att folk vill vara elaka? För att folket är dumt?

Samma sak går igen då Blondinbella vill sälja ett par soffor hon vill bli av med i och med en flytt. Först ut att kommentera Blondinbellas inlägg om sofforna ger henne en känga rakt upp i ansiktet - och de andra gamarna hakar på.

Vill du, så kan du titta på hur det ser ut här.

Hur i fridens namn (eller det är ju just inte i fridens namn) kan ett inlägg som handlar om att man vill sälja ett par soffor leda till att folk börjar misshandla försäljaren på direkten? Bara för att Blondinbella är känd? För att det går bra för henne?

Svaga själar i avundsjuka kroppar. Tuffa nog att anonymt sitta och gruffa i sina skrymslen.

Usch.

4 kommentarer:

 1. Huuuuu! Klickade in på Blondinbellas blogg och herredumilde sådant pack! Sällan har jag läst så fula och elaka personliga påhopp som där. Det du inte kan säga i person skall inte sägas på nätet heller. Det är förhoppningsvis samma pucko som lagt upp alla kommentarer, och sen håller med sig själv och beter sig.

  SvaraRadera
 2. Men herregud så folk har fel i huvudet...

  SvaraRadera
 3. Nu har jag grubblat över det här riktigt länge och kan inte annat än fortsätta skaka på huvudet och förundras över vad för sorts stollar det finns. Herregud så oförskämda en del är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de? Man blir alldeles svag i huvudet.

   Radera