fredag 26 oktober 2012

Mitt barn skall inte ha några tröjor med tryck

Jag har tidigare redan lagt ut texten om en hur bra mamma jag var före jag fick barn.
Långa radiramsan om hemgjord mat, leksaker blott i trä och absolut inga tröjor med tryck.

Pah, säger jag bara.

Bildbevis?Ledsen för de dåliga fotografierna, men ni får en bild av hur det ser ut ändå. Och då skall ni veta att bakom dessa bilder döljer sig Blixtenstrumpor, Blixtenkalsonger, Blixtentröjor och en Blixtenpyjamas. Plus alla Blixtenprylar.

I rest my case.

8 kommentarer:

 1. Oj ja. Jag tänkte likadant. Fortfarande försöker jag då och då köpa något klädesplagg utan tryck. Men de tröjorna används aldrig eftersom sonen får ett vansinnesutbrott om han inte få ha tröjor med bild. Alla andra är ju så fuuuula. Det känns som om det finns saker där det är viktigare att vara principfast, så jag låter honom numera välja kläder själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den lille som figurerar på fotografierna har alldeles för en kort tid sedan kommit in i en fas då han vill välja en del av sina kläder själv. De plagg han vet existerar med Blixtenmotiv, de prioriteras alltid.

   Radera
 2. Jag vet! Och JUST när jag trodde att Blixtentiden var förbi - ja, DÅ förälskade sig tvåan. Huu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Då kan vi fortsätta dela på det här dillet en lång tid framöver!

   Radera
 3. Jag tar Blixten framom Hello Kitty och Barbie anyday! Blixten har ändå en personlighet och olika miner medan den där förbaskade storhuvade katten bara stirrar och vinkar.

  Men jo, jag minns hur jag tittade på en av flickorna på gården (innan jag hade barn) och tänkte "att vad har hennes morsa rökt? Hur får hon ha så stripigt trassligt hår och så schabbiga kläder?" utan att inse att barnet har en egen (väldigt stark) vilja och att jag senare skulle vara mamma till en tös med stripigt trassligt hår iklädd rosa lump.

  Herreguuuuud så jag var bra mamma innan jag var mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Blixten alla gånger också framom underliga monstergubbar eller odefinierbara "djurfigurer" (vänta lite jag skall googla lite) typ zhu zhu-pets. Uh.

   Och kan inte annat än hålla med, man är som bäst som morsa innan man får barn. Nej, förresten, vi är nog helt bäst som mammor just nu! Faktiskt!

   Radera
 4. Neeeeej inga tryck hit heller! Tur att jag ännu får klä Kevin hur jag vill :P Men det kommer en tid då han kommer att villa ha tryck. Och kanske också Blixten-grejs om det ännu är in då :)

  SvaraRadera
 5. Mitt absoluta lågvattenmärke var när jag för en tid sen gick med på att köpa en Blixtenlippis, med flames och som dessuom blinkade i rött. Tyvärr råkade vi "tappa bort" denna skapelse rätt snabbt.

  SvaraRadera