onsdag 10 oktober 2012

Attackerna i köpcentret

Lyssnade på radionyheterna i morse och lärde mig att chefer för köpcentrum i många fall väljer att förbjuda kommunalvalskandidater och -partier inträde i marknadsföringssyfte i sina lokaler.

Förbjud hellre typerna som säljer salvor gjorda på salt från Döda havet och dem som vill locka mitt hår. Att komma förbi dem i köpcentren är rena rama djävulskapet.

Att tackla en politiker eller två är lätt i jämförelse med att slippa foundationfarbröderna.

5 kommentarer:

 1. ja visst är dom irriterande!!! man försöker rusa förbi men ändå lyckas dom föra fram sin säljfras

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det är lite ångestframkallande att vara tvungen att planera sin rutt så att man skall minimera möjligheten att stöta på en av salvagubbarna. Jag vill ju mest bara vara ifred...

   Radera
 2. Jobbigast är när man själv jobbat i ett visst köpcentrum sedan 3,5 år tillbaka och dagligen går förbi de här typerna och ändå lär de sig inte att jag jobbar här och har inte nu tid eller intresse för er jäkla salvor! "Do you have one minute? Only one minute!!!"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det där skulle jag inte ens stå ut med. Fy.

   Radera
 3. Jag brukar se storögt förvånat på dem och fråga: "ser jag ut som om jag behövde skönhetsprodukter?!" och njuter av att de inte vet vad de ska svara. Det löser inte problemet, men ger sadisten i mig en liten kick.

  SvaraRadera