måndag 4 juni 2012

Inte den vassaste kniven i lådan

Vet ni, en sak jag inte alla gånger vågar erkänna, det är jag än i denna dag inte fattar vem som hade livet av Laura i tv-serien Twin Peaks.

Serien Lost fattade jag ännu mindre av. Jag föll av då det smög in ett stort, grått, argt moln i serien.

5 kommentarer:

 1. Svåra frågor detta med Laura Plamer:)

  Lost såg jag några avsnitt av men föll nog av pinnen ganska fort. Minns att min morbror såg första avsnittet och blev så arg att de hade hela vita skjortor ännu efter att ha störtat med planet, så han slutade titta då:)

  SvaraRadera
 2. Ett snabbt sätt att få svar på Twin Peaksfrågan är att se filmen http://www.imdb.com/title/tt0105665/. Vill jag minnas i alla fall. Åtminstone har jag vetat vem mördaren var, fast jag nu har glömt det, och jag såg inte andra säsongen av TP till slut.

  SvaraRadera
 3. Det var ju anden BOB som gick in i Leland Palmers kropp och mördade Laura. Så rent fysiskt var det Lauras pappa, men inte psykiskt. You know. H. En som var obsessed av TP när den ursprungligen visades på finsk tv.
  Lost däremot kan jag inte hjälpa med, såg alla säsongerna men efter sista avsnittet fattade jag ingenting.

  SvaraRadera
 4. Hördu, du och jag har något gemensamt!

  SvaraRadera
 5. Tack för facit på Twin Peaks. Jag såg alltså alla avsnitt men fattade noll, jag tackar ödmjukast för hjälp och länk. Vågar inte titta nu (jag har drömt om Angry Birds som drar en debatt inför partiordförandeval i natt, så jag vill inte riskera griller i huvudet på mig själv...). Men, tittar senare!

  SvaraRadera