tisdag 1 november 2011

Vad är det jag håller på med?

Idag var det en sådan morgon. Jag behövde bara nämna dagiset så öppnades alla dammar, en strid ström av tårar. Den lille ville absolut inte gå på dagis.

Nu var det ju inte en fråga om att gå eller inte gå, inte för den lille. Men, jag måste erkänna att det just idag kändes motigt att göra det jag gjorde. En liten släng av vad är det jag håller på med?

Jag vet att det är höstlovet, glada dagar och en långhelg som lett till att vi är ur rutinerna, men ändå. Jag ser fram emot att det här kommer att lätta så småningon, det sägs att det blir lättare. Jag väljer att tro på det.

2 kommentarer:

  1. Jo, det bliiir lättare. Jag har varit med om att vänja ett x antal barn med dagis, där jag gråtande gått ut genom porten. För inför barnet får du ju inte gråta och "visa" att det är illa, det här med att bli på dagis. Lätt är det ju inte. Men snart undrar han hoppeligen på lördagmorgon varför han inte FÅR fara till dagis ;)

    SvaraRadera
  2. Nadja - jag ser, på något konstigt sätt, fram emot det. Att han skall vilja gå på dagis, också då vi egentligen bara kan ligga och dra oss i timmar.

    SvaraRadera