tisdag 24 april 2012

Favoritband

Vi har ju inte pratat om våra favoritband på länge - vilka band är era favoriter? - och just idag måste vi göra det.

Det på grund av att mitt favoritband, Kent, idag höll en presskonferens. Ni läste rätt, presskonferens. Jocke Berg, fick en fråga som handlade om hur det levda livet påverkar texterna han skriver.

Och då sade han, så fint och jag håller med honom och ja, håller honom så kär, att man inte blir smartare då man blir äldre. Att den som tror det, tror fel.

Men, man blir mindre rädd för att vara ocool.

Och jag håller med honom, man blir mindre rädd för att vara ocool.

Ni visste säkert att det var jag som introducerade Kent - Finland - Kent? Det hänger delvis ihop med att jag levt så många år att jag är fullt ut väldigt ocool nuförtiden.

4 kommentarer:

 1. Du vet Micaela, du vet vilket som är mitt favoritband. <3

  SvaraRadera
 2. Hmm, det finns många favoritband men ett som är helt über alles för mig, som fortfarande efter 11 år får mig på livespelningar att le så jag får ont i kinderna är nog norska Kings Of Convenience. Det är bara allt: stämningen, melodierna, melankolin, humorn på keikkorna och så är ju guttarna sååå söta!

  SvaraRadera
 3. Det beror lite på hur man ställer frågan. Coldplay har legat bra till som favoritband hos mig i många år, men numera har de fått rejäl konkurrens av Movits! och Mumford & Sons.

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt funderat på frågan i ett par dagar och haft den i åtanke då jag lyssnat på musik. Jag har svårt att tänka i termer som "favorit", jag lyssnar på så mycket och väljer musik enligt sinnesstämning och sammanhang. Men det enda band där sgs samtliga låtar ALLTID får det att spritta till av glädje i hjärtat är Muse. Biffy Clyro och The Killers ligger också bra till, liksom gamla goda Iron Maiden.

  SvaraRadera