onsdag 7 december 2011

Tack för titten!

Eller, tack för titsen kunde jag också säga.

Medveten om att jag är tusen år sen med min kommentar om galan i måndags. Det var en underbart fin fest och det var alldeles strålande fint att få möta både nya och gamla bekanta.

Ett hej på pränt vill jag speciellt sätta till Melli, Oca och Hanna som var några av de som kom fram och sade hej. Det är så otroligt vackert att få ett ansikte på läsare som känns som vänner. Och så otroligt att det finns människor som känner igen människan bakom texterna (jag är helt kass på sådant)!

Tack för titsen. Vad betyder det då? Jag kan bara säga att jag och mina plastbehag (them artificial boobs, that is) ställde till med en scen, inblandade var Svenskfinlands absoluta bloggdrottningar samt liter och liter av spillt rödvin.

Smaskens.

3 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande imponerad av sensationen dina bröst förde med sig. Tack.

  SvaraRadera
 2. Alltså vänta nu, var det DU som ställde till vinflödet?! :) Linn pratade nåt om det, såg bara att det trollades fram en massa hushållspapper för att torka av Peppes underbara klänning.

  O hej,hej! Nog måste man ju komma och prata lite med en så trevlig typ som du!

  SvaraRadera
 3. Pepsi! Jag är glad att behagen behagade! Det är en av de få gångerna mina bröst ställt till med rabalder!

  Melli! Som du ser, det var inte jag, det var mina bröst! Och för att försvara de små (som var stora just den kvällen), det var inte de som hällde ut vinet.

  SvaraRadera