torsdag 17 april 2014

På sitt eget lilla vis

En av medarbetarna på dagiset sade det tidigare i veckan, att den lille inte riktigt tycks ha någon aning om vad det här med att "vara påskhäxa" innebär och hon har så rätt.

Vi har alltid lyckats vara på resande fot under påsk, oftast på sådana ställen där vi inte ens fått besök av påskhäxor, så jo, den lille är helt ute. Dessutom hatar den lille att klä ut sig, i sådan grad att han aldrig gjort det. Come maskerad, come födelsedagsfest, han har bara blåvägrat att klä sig i annat än sina vanliga kläder.

Nåväl, i dag ska den lilles dagis gå på besök till ett servicehem i närheten av dagiset, för att påskhälsa.

Vet inte hur politiskt korrekta vi är, men så mycket kan jag avslöja att det kommer att dyka upp en liten indian bland alla häxor.

2 kommentarer:

  1. :) vi hade en påskhäxa och en nalle puh som var ute på virvonvarvon i grannskapet. också påskhäxan var bestört över att hon liknade en gammal tant och vägrade ha sjalen under hakan "för jag vill inte vara fuuuuul!" Mina har inte heller fattat skillnaden på halloween och påsk, och den äldre instruerade den yngre att han kunde säga "godis eller bus" om han glömde ramsan. hm...

    SvaraRadera
  2. De måste ha varit en underbar syn!

    SvaraRadera