tisdag 26 februari 2013

Bits and a piece

Det är skralt med bloggandet, men vägrar, dag två på jobb efter ett ljuvligt sportlov, marra om någon brådis. Jag går in för att det inte är brådis, utan dålig planering.

Men, några trådar som blivit hängande (och som ni naturligtvis är jätteintresserade av att jag plockar upp, ja?):

Den lille hade ju mer eller mindre under två år rätt stora problem med att få till stora tvåan. Jag kan rapportera att det problemet, peppar, peppar, ser ut att ha gått till historien. Den lille går fortfarande på medicin light, mest för att det inte skall bli propp och stopp.

Smaklig inledning eller hur?

Under min semester inledde jag projekt "rör på dig åtminstone en timme om dagen" - ni undrar hur det fortsatte? Inte så bra, är det korta svaret. Den där brå... nej, dåliga planeringen trädde i kraft ungefär samtidigt som det blev mycket jobb och mörkt om kvällarna. Sporadiskt simmar jag, skidar, går på gym och ett par olika gympapass. Det som känns skönt är att ljusfenomenet där ute gör att lusten att klä på sig joggingskorna lyfter sitt vackra tryne.

Bestämde mig i går för att alltid, alltid under vardagarna försöka komma i säng vid tio på kvällarna. Det svider, dels för att en del blir ogjort med så korta kvällar, men desto mindre svider det i ögonen då klockan ringer vid sex på morgonen.

På tal om det - vilken tid går ni och lägger er om kvällarna?

6 kommentarer:

 1. Jag är så mellanmjölk som man kan vara. Efter tians nyheter kryper jag till kojs. På veckoslut en timme senare.

  SvaraRadera
 2. Same, same, loppukevennys på tians nyheter är detsamma som gonattvisa för mig.

  SvaraRadera
 3. Försöker också gå i säng kring 22. Men misslyckas oftast o då blir jag en morgonsur kärring... Ska försöka bättra mig ; )

  SvaraRadera
 4. Varje morgon kl.6.15 lovar ja mej själv att i kväll ja då går ja i säng i tid men varje kväll så e ja i säng elva tolv tiden. (som igen ikväll) Men har alltid varit en kvälls människa.

  SvaraRadera
 5. Kipa, jag känner igen det där - då det första man gör på kvällen är att man räknar timmarna tills man får gå och lägga sig igen.

  Säger en som faktiskt gick och lade sig vid tio också igår. Och lyckades få sömn någon gång där vid två... Zzz.

  SvaraRadera
 6. Går i säng tiotiden och släcker lampan nån gång efter det, men oftast före klockan elva. När jag inte är gravid går jag och lägger mig halv tolv-tolvtiden. Alltför sent.

  Vi stiger upp ungefär kvart före sju.

  SvaraRadera