tisdag 26 augusti 2014

Med ett hjärta fullt av kärlek

Ni kanske noterade att jag efterlyste krabban Rapu?

Med ett hjärta fullt av kärlek vill jag tacka alla som engagerat sig i jakten på en nya krabban Rapu, jag har fått mail, meddelanden, telefonsamtal och så många som anmält att de söker med ljus och lykta.

Susanne Skata är dagens hjälte - hon har just meddelat mig att en krabba är funnen, införskaffad och på väg mot postlådan för att komma hem till oss.
Jag tackade Sus per meddelande just, men vill också rikta ett offentligt tack till henne här!

Och till er alla andra som med öppna hjärtan erbjöd er hjälp. Ni är guld. Och jag är tacksam. Tacksam och lycklig över att ni är mina vänner. Om någon av er någonsin ber om hjälp hoppas jag att jag ska kunna returnera detta goda.

Kärlek!

6 kommentarer:

 1. Så fint att ni får en ny vän! O vad bra att du meddelar om det här, tänkte ren att snart har ni huset fullt, Rapu dyker upp med ett gäng nya vänner.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rapu är nog nästan så viktig att vi borde ha en dubbelgångare gömd i en låda! Men, som du säger, så fint att krabban hittade hem!

   Radera
 2. Så underbart att ni får en ny Papu. Sonen tappade sin nalle (en av två identiska tack och lov) i Stockholm och den återfanns nån månad senare av en kvinna som såg numret i tvättlappen och ringde. Nallen levererades tvättad och med en liten filt om axlarna till min kompis trappa i Stockholm och jag blir fortfarande hjärtevarm när jag tänker på denna okända välgörerska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blir man glad? Det är så oerhört vackert att se hur goda människor det finns!

   Radera
 3. Så bra då. Jag föreslår att ni i adventstider tittar på En liten julsaga (finns att låna på Kulturkontakt Nord om inte annat). Den handlar om nallen Nonno som tappas bort i julrusningen och efter många äventyr hittar hem. Den är jättefin!

  SvaraRadera