fredag 4 maj 2012

Skall vi fortsätta med allt det pinsamma?

Ok, jag kan öppna:

Och känslan, då man fipplar med telefonen, ströläser och klickar på FB via telefonen och inser att man tryckte "lägg till som vän" på en person man egentligen bara spionerar på och absolut inte vill att just den personen skall veta just det.

Nu står jag tyst och sparkar småsten, inser och befarar att ni kanske inte har en endaste liten pinsam detalj ni kan dela med mig. Uh, skammens bleka rodnad.

10 kommentarer:

 1. Jag har smygsökt på ett sånt där "spioneringsobjekt på fb en gång i tiden, men av misstag skrivit in namnet som en statusuppdatering från mig i stället, skammen.

  SvaraRadera
 2. Marica -ja! Just sådana här. Hemska, men fina att dela.

  SvaraRadera
 3. Att i hastigheten skicka ett komprometterande textmeddelande till sin pappa i stället för den nya (och ännu hemliga) kärleken...

  SvaraRadera
 4. Jag har funderat och funderat. Jag skulle så gärna lätta på din rodnad, men tyvärr är jag ganska bra på att förtränga otrevliga händelser. Det här inte riktigt samma klass, men lite pinsamt är det ju att medge: jag har blivit ertappad med att screena samtal, dvs. inte orka svara i telefon just då och sen strax efteråt träffa på personen som just ringde.

  SvaraRadera
 5. Jess, jag har också gjort det. Pinsamt som fan;) men jag försöker glömma bort det så jag inte behöver gömma mig om jag någon gång stöter på personen ifråga.

  SvaraRadera
 6. Facebook på telefonen är socialt självmord! Jag har lyckats rekommendera suspekta artiklar och gilla dåliga statusuppdateringar helt i misstag.

  SvaraRadera
 7. FB ger oanade möjligheter till klåperi - en gång tittade jag på foton av en halvbekants supergulliga barn och lyckades tagga mig själv. Undrar fortfarande vad hon tänker om mig...

  SvaraRadera
 8. Sara, ja, jag har lärt mig det nu. Att undvika hela FB-arrangemanget på min telefon, det ställer bara till det.

  Så bara älskar jag taggandet av sig själv på halvbekantas foton!

  SvaraRadera
 9. Been there, done that. Facebook-klåperiet alltså. En gång har jag också skickat ett väldigt olämpligt sms till väldigt, väldigt fel person om man säger så.
  Tekevälle sattuu, men skönt att man inte är ensam.

  SvaraRadera