söndag 8 december 2013

Post party

Ja, det var en av sakerna jag gärna skulle ha berättat för farfar Toivo, att jag skulle få gå på presidentens fest. Trots att det alla gånger varit vettigare och mer riktigt att farfar Toivo hade varit den som hade blivit bjuden, vet jag att han skulle vara, kanske är, galet stolt över att barnbarnet fick inbjudan till presidentparets mottagning.

Det var roligt att se festen inifrån, det var roligt att få vara med ett år då inget var som det brukade och vad jag tyckte? Det ser betydligt mer planerat ut på tv än vad det egentligen är, en del köande och väldig trängsel. Men, också högtidligt, stämningsfullt och kul.

Tro inte att vi kom att tänka på att vi kunde ha fått oss fotograferade i feststass, inte en chans. Lånar en bild av Svenska Yle, så får ni en bild av hur firarjag såg ut:

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. En får lov att tacka! Jag var otroligt skeptisk, trodde aldrig vågorna skulle sitta ända till kvällen då jag är begåvad med det rakaste och mest envisa håret. Men, tji fick jag, det höll ända till lördagkväll. En kunde inte tvätta håret före det på grund av brist på balsam.

   Radera
 2. Vilken elegant kvinna. Tror nog att i någon sfär så sitter farfar Toivo stolt och myser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Veronica! Elegant är ett ord jag inte helt ofta förknippar med mig själv, så jag tackar!

   Radera
 3. En sån tjusig party-pingla :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det roliga är att jag var sjuk, alltså riktigt dålig, just under den här dagen. Satt i sminket, kritvit med alldeles knallröda ögon och tänkte att det här inte blir till något. Uh. Tur att jag var i händerna på proffs.

   Radera