fredag 1 november 2013

Effektivt sätt att komma igång

Är du den som har lite svårt att komma igång på morgonen? Jag har ett gyllene tips just för dig:

Se till att någon i familjen, i vår familj användes en fyraåring, gömmer din plånbok dagen innan. Bästa effekten får du naturligtvis om du själv är helt omedveten om att en kurragömmalek inleds.

Jag kan garantera att du får upp hela familjen på en röd sekund, själv är du så där allmänt uppe i varv då du fortsätter med vad det nu var du skulle göra.

5 kommentarer:

 1. Det fungerar också med telefonen, råkar jag händelsevis ha märkt. I synnerhet när man till sist ringer till den i desperation (fast man är den enda i huset som är vaken) och gömstället visar sig finnas i den sovande femtonåringens säng.

  SvaraRadera
 2. Virve, det låter minst lika effektivt! Och den oskyldige uppsynen hos "brottslingarna"... I mitt fall var jag ändå tvungen att tacka den lille, han deltog i sökandet och lyckades ju komma ihåg var han gömt plånboken.

  SvaraRadera
 3. Eller så kan du ha entrpenören ringa och säga att rörmokaren är påväg dit efter LVI ritningarna om fem minuter. Och du har ingen aning om hur dom ser ut. eller var dom finns. eller vem som ens ska ha dem. Det gick så långt som att jag ringde min far kl 7.30. Som är utomlands där klockan inte riktigt var 7.30 ännu... Bra start på dagen.

  SvaraRadera
 4. Fua! Mycket effektiv väckning också det där! Hoppas du hittade pappren!

  SvaraRadera
 5. Vår lille brottsling är inte så effektiv som väckning, för han har ett favoritställe där han gömmer plånböcker etc och är vi för långsamma med att upptäcka stölden kommer han med stöldgodset och säger själaglatt "Jag kunde ta den" :-D På morgnarna har han andra knep för sig....

  SvaraRadera