fredag 11 februari 2011

Ute, jag är helt ute

Nej, vet ni vad?

Det har funnits stunder då jag trott att jag är den enda människan i universum som använder internät. Att alla andra tycker att det är en gammal grej och sysslar med något mycket hippare än det här.

Nu, oceaner av timmar och dagar senare, inser jag att jag haft en felaktig inställning på FB som inneburit att jag sett endast en bråkdel av alla mina vänners uppdateringar där.

Och här igen inser jag att jag måste uppdatera de bloggares adresser som fanns på Papper / Peppar eller var det nu var.

Jag skall, jag skall.

2 kommentarer:

  1. Ja, men det är väl inte så underligt att man missar det här med peppar-papper-vad-de-nu-heter-bloggarna - det har ju inte kommit någon synlig info om det till dem som inte brukar hänga på peppars huvudsida. Om man prenumererar via rss-flöde eller liknande och bloggaren inte själv skriver om det missar man det helt.

    Jag är också helt ute, bevisligen, och fick ytterligare en anledning att vara irriterad på p-bloggarna. (Inte på de som skriver dem alltså, men på dem som har kodat dem.)

    SvaraRadera
  2. Ika, jag håller med. Det var lite förvirrande att p-bloggarna (uh, det ser ut som om vi avsåg porrbloggar...) flyttade till wordpress, men att adresserna skulle ändras till papperadresser.

    Äh, jag är bara ändringsallergiker tydligen.

    SvaraRadera