söndag 13 februari 2011

Sminktipset

Ha, det trodde ni inte? Att jag skulle skriva sminkblogg helt plötsligt?

Nej, det tänker jag inte göra heller, jag måste bara få dela med mig av det som säkert kommer att vara kulmen i mitt sminkade liv.

Före mitt gästspel i Min Morgon fick jag ett infobrev uti vilket det stod att kvinnor gärna skall sminka sig färdigt innan de uppenbarar sig.

Yeah, right, tänkte jag. Som a) inte kan sminka mig, b) kan sminka mig ännu mindre klockan fem på morgonen. Jag hade på riktigt sett fram emot att någon skulle se till att jag skulle se ut som en fräsch nyponros i arla morgonstund (det hade varit ett svårt jobb, medges).

Men, jag är en laglydig kvinna och sminkade mig så gott det gick och åkte in till stan. Väl framme förbättrades min mask av kunniga människor och, här kom då det som skulle bli kulmen på mitt liv i sminkträsket.

Kvinnan som förbättrade mitt kludd sade att det läppstift jag använder, att det passar mig perfekt, att det är otroligt snyggt! Fatta! Jag har kunnat välja rätt läppstift, i rätt nyans dessutom!

Jag var stolt som en tupp i flera minuter (ja, i flere dagar tydligen, eftersom jag till och med bloggar om det...)

Nu står ni alla med plånboken och pengarna i hand, för ni vill förstås ha ett likadant? Jag skall härmed stolt presentera;


Bilden lånad från bodyshop.in

Det är alltså frågan om Bodyshops läppstift i nyansen 49, Berry Shimmer.

5 kommentarer:

 1. Härligt att få komplimanger från ett så trovärdigt håll! (Fast varför vill de att man sminkar sig själv om de sedan ändå har sminköser?!)

  SvaraRadera
 2. Är Bodyshops läppstift bra? Jag skulle gärna använda läppstift men är dålig på det för alla jag köpt har torkat ut läpparna.

  SvaraRadera
 3. Mia - jo, jag tackade och tog emot! Och jag var lite pyttebesviken över det där med sminket, det finns inget så fint som att bli sminkad av proffs. Men, de har sjutusans brådis där på morgonen, jag förstår att de inte hinner med make-overs på speciellt många personer per morgon!

  SivÖ - jo, jag tycker att stiftet är bra. Det är ett stift som inte känns och det är viktigt för mig som sminkar mig så sällan. Jag tycker inte att det torkar ut läpparna, så jag rekommenderar!

  SvaraRadera
 4. Vet du vad, jag hade läst om dina icke-sminkande vanor före jag såg dig på Min Morgon, och det jag lade märke till i ditt utseende var faktiskt läppstiftet! Jag tänke att tydligen kan nog dedär tjejerna på sminket sin uppgift, för det var snyggt!

  Själv sminkar jag mig inte heller varje vecka eller månad ens, och läppstift använder jag inte, så det var ovanligt av mig att lägga märke till någon annans smink.

  SvaraRadera
 5. Popcorn! På riktigt?!? Wow! Tack! Jag blir alldeles ärligt glad över att jag lyckats välja att läppstift som når dig (på ett bra sätt!) via tv-rutan!

  SvaraRadera