fredag 4 februari 2011

Tv-framträdanden, del tusen

Ni (ja, ni som bor i Finland) har inte missat att FST5:s morgonprogram, Min Morgon, kör en serie som handlar om det här med barn, att få barn, inte få barn, inte vilja ha barn?

Serien går på torsdagar, den senaste delen finns här, igår handlade det om assisterad befruktning.

Det kunde jag också ha pratat om i några timmar, men, det gjorde jag inte. Nej, för jag skall tala om fosterbarn i stället, och det gör jag på torsdag nästa vecka.

Nu får man ju bara hoppas att Min Morgon inte bjuder på sprit och grejer i logen. Tänk om det gick för mig som det gick för Vesa Keskinen? Då skulle ni kunna skratta gott åt mig här i min egen blogg.

10 kommentarer:

 1. Det tänker jag kolla på! Jag skrev annars för nån vecka sedan att jag ska börja barnlöshetsutredning. Nå nu kan jag meddela att jag har endometromer på ena äggstocken som växt till sig snabbt och troligtvis ryker den äggstocken i lapraskopi. Sedan följer ivf, den långa versionen. Men jag hänger inte läpp (ännu).

  Lycka till i teverutan :)

  Mia

  SvaraRadera
 2. Jag har helt missat den där serien, men ska kika i torsdag.

  SvaraRadera
 3. Efter det du skrivit vill jag nog aldrig se dendär Maria showen. Huvva! Morgonprogrammet däremot skall jag banda in, så jag inte missar det i morgonkaoset. Skulle det mot all förmodan vara så att det finns en risk att du skulle uppträda konstigt, kan du ju alltid lägga ut ditt telefonnummer, så kan någon av oss ringa dig under sändningen :)

  Söt bild av mor&son! Ha ett skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 4. Jag kan knappt vänta!

  På riktigt alltså, lycka till!

  Ps. Ingen sprit, men gott kaffe (bjöd de i alla fall då vi var med, men vi hade med barnen)!

  SvaraRadera
 5. Oh, men det här måste ju ses! Kan man se Min morgon på webben? Arenan? För jag är illa rädd för att min morgon här i förorten inte kommer att erbjuda tillfällen att loungea framför tv:n (särskilt som hushållet saknar tv ...). Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Kul att ni tänker titta! Nu får vi bara hoppas att jag inte ger er orsak att blogga om pinsamma uppträdanden på tv...

  SvaraRadera
 7. Mia - jo, Min Morgon läggs också upp på Arenan!

  SvaraRadera
 8. Du skulle inte ha varit första som dykt upp fortfarande rätt beruskad efter nattens festande, om vi säger så. Och då syftar jag inte på min bättre hälft eller någon annan av programledarna.

  SvaraRadera
 9. Hanna - åh, skönt att höra! Om det inte bjuds på vin i logen kan jag alltid skylla på att det bjöds på för mycket vin kvällen innan?

  SvaraRadera
 10. Jepp, du lär inte bli portad!

  SvaraRadera