torsdag 3 maj 2012

Hjälp Grekland på fötter

Jag, eller min kropp egentligen, har bestämt sig för att hjälpa Grekland på fötter igen. Jag gör mitt bästa för Greklands BNP genom att bälga i mig följande:

Bild lånad från gastronord.se.

Grekisk, avrunnen, youghurt med trögflytande honung. Omnom.

Jag vet, jag vet. Same, same finns alldeles i hemknutarna och det gröna alternativet använder jag för det mesta. Ovan nämnda äter jag blott vid speciella tillfällen, det vill säga då den går att få på det lokala haket.

Nej. Jag fick inte betalt för detta inlägg. Förhoppningsvis kom inga djur heller till skada under produktionen av detta inlägg.

Har jag sagt det, att det är farligt för mig att hitta mat jag verkligen tycker om? Jag kan få månadslånga hang-ups på en enda maträtt.

4 kommentarer:

 1. Jag åt massor av den då jag var gravid och mådde illa..det var liksom det enda som gick ner, så nu är det sorgligt nog en av de få saker som INTE alls går ner :(

  SvaraRadera
 2. Åh, gillar grekisk yoghurt med honung! Men chansen att det ska finnas i våran lilla affär hemma på landet känns minimal.

  SvaraRadera
 3. Hihi, du är inte den enda med hang-ups. Jag har ätit boveteflingor med rismjölk till frukost i hur många veckor som helst. Nu har jag tröttnat på att ha så många djupa tallrikar att diska hela tiden så min nya frukost hang-up är rågbröd med tartext (+persilja/spenat) :P

  SvaraRadera
 4. RM - äh, den här, som är så god? Men, jag förstår dig - efter månader av illamående är den kanske inte förknippat med blott goda feelisar.

  Sara - kräv den i din butik. Den är så g.o.d!

  Maggie! Skönt att höra att jag inte är den enda!

  SvaraRadera