torsdag 31 maj 2012

Får kändisar verkligen läsa nyheter?

Den lilla stormen i den finländska mediavärlden idag, Finlands naminamidansare nummer ett blir nyhetsankare (du kan läsa mer här)!

Diskussionen for genast igång, den "stora" frågan är nu om det är trovärdigt eller ej, att sätta en kändis att läsa nyheterna? Klarar vi tittare av det, att ta till oss nyheterna eller kommer vi bara att sitta och tänka "hips don't lie"?

Klart vi klarar det. Go Marco! säger jag.

Utan att dra en enda parallell, jag är varken känd eller nyhetsankare, men då personer far igång på att missar, alltså sådana där kvinnor som ställt upp i skönhetstävlingar, inte de andra missarna, inte får göra det ena eller det andra, då brukar jag känna mig manad att erkänna en sak.

Att jag ställt upp i en sådan tävling en gång. Det gick inget vidare och jag gifte mig aldrig med en ishockeyspelare, men, jag fick i stället ha tangodrottningen Arja Koriseva i mitt skrev en stund.4 kommentarer:

 1. Åh, vilket avslöjande! Det visste jag inte! Och jag börjar faktiskt också tro på Marco nu då jag vant mig vid tanken. Han har trots allt en allvarligare och djupsinnigare sida som bara mer sällan visas i medierna. Och kommer du ihåg då Peter Nyman började läsa nyheter? Alla fick fel i huvu och sa att det inte går men nu tänker man inte ens på det.

  SvaraRadera
 2. Hannah, det är en av mina bäst bevarade offentliga hemligheter! Jag är alldeles säker på att Marco kommer att klara det där nyhetsläsandet helt galant, han verkar vara typen som lyckas med det han gör.

  SvaraRadera
 3. Men shit alltså det hade jag glömt! Men nu minns jag : ) Det var stalletider då ännu om jag minns rätt. O visst var du Lucia också? O jag tycker Marco kommer att passa super som nyhetsläsare.

  SvaraRadera
 4. Anne :D Ledsen att jag påminde dig om det här :D

  SvaraRadera