tisdag 13 mars 2012

Saker som måste irritera, del 2

Fortfarande, då typer vansinneskör i trafiken tröstar jag mig med ett "ja,ja hjärtattacken och det höga blodtrycket lugnar ner dem någon vacker dag". Ibland fantiserar jag ihop fula bilder där fartdårarna krockar alldeles framför ögonen på mig.

Jag kunde komma med en lista över a) hur typerna ser ut, b) vilka bilmärken som företräds och c) vad jag tror att männen (jo, det är män) jobbar med. Men, det är redan att vara elak, så jag låter bli.

6 kommentarer:

 1. Jag har precis samma tanke inför alla dessa trafikdårar. Känns skönt att det är fler. Tack

  SvaraRadera
 2. Det är just dessa du talar om som gör att jag kommer att följa mina stackars barn till skolan tills de typ själva har körkort. Det är nämnligen väldigt sällsynt att någon stannar framför skyddsvägarna där,fast det står små typer med ryggsäckarna på ryggen och väntar på att få skynda fram till skolan. MORR!

  Själv har jag fantiserat ihop små skyltar jag sku placera längs gåvägarna där jag sku hälsa hundägare med inte så snälla hälsningar. Vi har nämnligen bajs på kläderna nu alla dagar. Hur roligt är inte det då?! MORR nr 2! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag säger det trots att det är elakt: Audi.
  Konstigt att blinkers alltid är söndriga på en såpass dyr bil. Måste vara något konstruktionsfel.

  SvaraRadera
 4. Det känns alltid skönt att se att man inte är ensam med sina skamliga tankar!

  SivÖ :D Jag har funderat på samma sak - hur jäkla tungt och svårt kan det vara att lyfta upp och ner på spaken som avslöjar vart man är på väg att vända?

  SvaraRadera
 5. Inte har man tid att röra på spaken då man sitter och leker med sin smarta telefon/ ipad/nåt annat in och dyrt eller pratar i telefon samtidigt. Dessutom har de ju då redan hunnit bli så stressade över långsamma nutturapään att det kokar och bara vill fort fram.

  Min svärfar har en audi. Behöver jag säga att jag vill att barnen sitter extra väl bältade då de åker med honom. ;)

  SvaraRadera
 6. Melli, du bara måste få din svärfar att byta bil!

  SvaraRadera